První telefonát z nebe

Autor Mitch Albom

První telefonát z nebe - Mitch Albom Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Drž mě, když padám

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 299 Kč

Drž mě, když padám

Jednoho dne v michiganském městečku Coldwater zazvoní telefon. Hlas říká, že volá z nebe. Je to největší zázrak v historii? Nebo nějaký krutý vtip? Jakmile se zvěsti o podivných telefonátech rozšíří, do Coldwateru se začnou sjíždět cizinci, aby byli také u toho. Ve stejnou dobu se do Coldwateru vrací z vězení pilot s pošramocenou pověstí Sully… Přejít na celý popis

Satoši Jagisawa: Dny v knihkupectví Morisaki Knihy dokáží vyléčit na stonající srdce i duši... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Jednoho dne v michiganském městečku Coldwater zazvoní telefon. Hlas říká, že volá z nebe. Je to největší zázrak v historii? Nebo nějaký krutý vtip? Jakmile se zvěsti o podivných telefonátech rozšíří, do Coldwateru se začnou sjíždět cizinci, aby byli také u toho. Ve stejnou dobu se do Coldwateru vrací z vězení pilot s pošramocenou pověstí Sully Harding a zjišťuje, že rodné město zachvátila "zázračná horečka". Dokonce i jeho malý syn s sebou nosí telefon na hraní a doufá, že se mu z nebe ozve maminka. Zatímco telefonátů přibývá a na povrch začínají vyplouvat důkazy o životě po životě, město - a celý svět s ním - se mění. Jedině Sully, který zůstává přesvědčen, že po tomhle smutném životě už nic nenásleduje, zkoumá fenomén do hloubky, rozhodnutý jeho existenci vyvrátit - kvůli synovi i kvůli vlastnímu zlomenému srdci. Mitch Albom souvisle přechází mezi dobou vynálezu telefonu v roce 1876 a dnešním světem, posedlým další úrovní komunikace, a bere své čtenáře na dechberoucí cestu horečné naděje.

Sdílet 0

Nakladatel
PRÁH
Rozměr
140 x 200 x 27
jazyk
čeština
Počet stran
264
Vydání
1
isbn
978-80-7252-521-8
Vazba
pevná vazba
datum vydání
29.09.2014
ean
9788072525218

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.8 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 4 z 5 hvězdiček Petra Coufalová registrovaný uživatel

    Na knihu jsem narazila náhodou a když jsem zjistila, že je napsána autorem knihy Úterky s Morriem, okamžitě jsem si ji koupila. Oproti zmíněné knize je pro mě určitě slabší. Kniha byla docela roztěkaná a někdy bylo těžké se v ní orientovat,zvlášť v tom, kdo vypráví. Také mi přišlo, že spousta myšlenek byla pouze načatá, ale nebyla dokončená. I konec byl zmatený a dramatická chvíle, kdy bych s napětím hltala každé další slovo, nepřišla. Na knize nejvíc oceňuji záverečné a poslední setkání s manželkou, které bylo dojemné a také zpracování tématu zneužití technologií, což si myslím, že je velmi důležité a aktuální téma současnosti.

    Kniha, PRÁH, 2014, 9788072525218

  • 5 z 5 hvězdiček Kamča registrovaný uživatel

    Knihu jsem si přála, protože mě zaujal její název. Aniž bych věděla, o čem kniha je. Nakonec se z knihy stal velmi napínavý společník na večery, který nedovoloval se od knihy odtrhnout. Velmi zajímavé a poutavé čtení.

    Kniha, PRÁH, 2014, 9788072525218

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora