4.6 z 5 hvězdiček
měkká vazba581 Kč
Běžně 649 Kč
Kniha ( měkká vazba )
241 Kč s DPH
Běžně 269 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Kniha renomovaného neurologa otevírá téma, kterým se už léta zabývají vědecké studie, ale veřejnost o něm překvapivě stále nic neví: sacharidy škodí našemu mozku. A zdaleka nejde jen o rafinovaný cukr nebo přemíru sladkostí, nýbrž i o "zdravé" celozrnné pečivo. Perlmutter dokládá, že základním zdrojem energie pro naše tělo jsou tuky, a ne… Přejít na celý popis
Jak dlouho tady ještě budu...? Dobře víme, že jsme smrtelní. Chtěli bychom ale vědět kdy „to“ přesně přijde? Více informací
Kniha renomovaného neurologa otevírá téma, kterým se už léta zabývají vědecké studie, ale veřejnost o něm překvapivě stále nic neví: sacharidy škodí našemu mozku. A zdaleka nejde jen o rafinovaný cukr nebo přemíru sladkostí, nýbrž i o "zdravé" celozrnné pečivo. Perlmutter dokládá, že základním zdrojem energie pro naše tělo jsou tuky, a ne sacharidy. Změnou jídelníčku se dají odvrátit nemoci, jako je hyperaktivita, úzkost, bolesti hlavy, deprese, nebo dokonce Alzheimerova choroba, a v každém věku máme možnost popohnat růst svých mozkových buněk, ovlivnit genetické dědictví a chránit své mentální zdraví. V závěru kniha poskytuje čtenáři praktické návody, jak krok za krokem přejít na nový způsob života a stravování.
4.7 z 5 6 hodnocení čtenářů
5× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 1× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
5 z 5 hvězdiček Kryštof Böhm registrovaný uživatel Zakoupil produkt
tuto skvělou knihu by si měl přečíst každý, kdo již zápasí se zdravotními problémy, ale i ten, koho zajímá, jak to vlastně v tom našem těle funguje :)
Kniha, Paseka, 2014, 9788074324956
5 z 5 hvězdiček Pavla Klimtova registrovaný uživatel
Výborná kniha .
Kniha, Paseka, 2014, 9788074324956
5 z 5 hvězdiček Veronika Křivohlávková registrovaný uživatel Zakoupil produkt
Tuto knihu naprosto miluji! Za mě jedna z nejlepších knih o vztahu výživy, myšlení a celkového zdraví. Celkově bych ji zařadila mezi osobnostně rozvojové a fitness. Trpím psychickými problémy, které téměř vymizely po vysazení lepku a dodržování toho, co autor píše. Boří jeden mýtus za druhým a vy pochopíte, jak je to s cholesterolem a že pro nás osobně jsou nejškodlivější právě sacharidy. Vzhledem k tomu, že Dr. Perlmutter je i neurovědec, dostanete v kostce přehled toho, co mozku škodí a naopak opravdu od odborníka. Kniha je úžasná i v tom, že na konci máte jídelníček na celý týden, kde vidíte, že dieta dodržovat jde. Nebudu se tu chlubit, že dodržuji vše, ale bílé pečivo se snažím omezit na minimum a vím, jak je to se sacharidy, tuky apod. Já se osobnímu rozvoji věnuji už nějaký ten pátek a v oblasti výživy je toto pro mne stěžejní kniha. Vřele doporučuji (ale pozor, ze začátku je pomalejší na čtení- co jiného však očekávat od edukační literatury). :)
Kniha, Paseka, 2014, 9788074324956
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.