Milionkrát June

Kniha ( pevná vazba )

Na prodejně

312 Kč s DPH
Běžně 349 Kč Nápověda Jsme transparentní

Žijme lagom - Inspirujte se švédským životním stylem

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 9 Kč dárek zdarma v hodnotě 329 Kč

Žijme lagom - Inspirujte se švédským životním stylem

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Celý život jí rodiče vtloukali do hlavy jediné pravidlo: drž se dál od rodiny Angertových. Ale když se June náhodou doslova srazí se Saulem Angertem, zajiskří to a její svět se propadne do chaosu. Kdo přesně je tenhle kluk, který se po pěti letech zničehonic vrátil do jejich rodného města? A proč June, v hloubi duše věrná tradicím své rodiny,… Přejít na celý popis

James Lovegrove: Sherlock Holmes a Shadwellské stíny Sherlock Holmes vyšetřuje zvláštní sérii úmrtí. Nalezené oběti vypadají jako by zemřely hladem, přitom však byly spatřeny živé a zdravé několik dní předtím... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Celý život jí rodiče vtloukali do hlavy jediné pravidlo: drž se dál od rodiny Angertových. Ale když se June náhodou doslova srazí se Saulem Angertem, zajiskří to a její svět se propadne do chaosu. Kdo přesně je tenhle kluk, který se po pěti letech zničehonic vrátil do jejich rodného města? A proč June, v hloubi duše věrná tradicím své rodiny, nikdy nepřemýšlela o tom, jak moc její otec Angertovy nenáviděl? Obě rodiny o příčinách dlouholetého sporu svorně mlčí. Dokážou společně se Saulem odhalit pravdu?

Sdílet 0

Nakladatel
CooBoo
datum vydání
1.08.2018
isbn
978-80-7544-603-9
Počet stran
392
datum dotisku
27.08.2018
ean
9788075446039
Vazba
pevná vazba
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.5 z 5 6 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Tereza Fedorová registrovaný uživatel

    Tuhle knížku jsem dostala k Vánocům a upřímně jsem z toho byla trošku skeptická. Nevěděla jsem co od toho čekat a myslela jsem si, že to bude nudná romanťárna. Knížku jsem přečetla jedním dechem za 1 den.

    Kniha, CooBoo, 2018, 9788075446039

  • 4 z 5 hvězdiček Hana Kristínová registrovaný uživatel

    Tohle bylo celkem zajímavý až na pár částí příběhu, který mi už přišly trochu moc. Každopádně dvě rodiny, který se už století nemůžou vystát a ani nevědí pořádně proč. Pak je najednou ve středu dění June neboli Jack neboli Junior, které před 10 lety zemřel otec. Bydlí v domě, kde je normální, že po zahradě běhaj kojovlci, který žerou boty, proplouvají si vzduchem dva duchové ap. Každopádně potká kluka z té znepřátelené rodiny a bude to jak Romeo a Julie. A jednoho dne se stane, že jí pomocí bílého chmýříčka vtáhne do sebe vzpomínka, která se týká jejího táty, samozřejmě chce vidět víc a snaží se tomu přijít na kloub a nejen tomu, také rodinnému prokletí. Celkem dobře se to četlo.

    Kniha, CooBoo, 2018, 9788075446039

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 312 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora