5.0 z 5 hvězdiček
kniha268 Kč
Běžně 299 Kč
Kniha
Již podruhé vychází kompletní „učebnice“ domácího pečení. Kromě klasického chleba nebo ciabatty si připravíte muffiny, challu, pizzu, vícezrnné chleby, žemle, bagely nebo briošky. U každého receptu autorka srozumitelně vysvětlila taje technologie a připojila finesy profesionálů. Nechybějí ani rady, které vyřeší všechny problémy: jak na dokonale… Přejít na celý popis
Ke každému nákupu nad 499 Kč v našich knikupectvích si můžete vybrat jednu knihu od značky RED či GATE za pouhou 1 Kč! Více informací
Již podruhé vychází kompletní „učebnice“ domácího pečení. Kromě klasického chleba nebo ciabatty si připravíte muffiny, challu, pizzu, vícezrnné chleby, žemle, bagely nebo briošky. U každého receptu autorka srozumitelně vysvětlila taje technologie a připojila finesy profesionálů. Nechybějí ani rady, které vyřeší všechny problémy: jak na dokonale vykynutém bochníku utvořit zářezy tak, aby neklesl. Jak odhadnout, kdy je těsto ideálně vykynuté. Jak poznat, kdy je chléb pečený, nebo jak zabránit přichycení spodní kůrky.
4.7 z 5 3 hodnocení čtenářů
2× 5 hvězdiček 1× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
5 z 5 hvězdiček Pavel Maděra registrovaný uživatel Zakoupil produkt
Úžasné recepty. Přesnost a jednoduchost přípravy. Šíře záběru celosvětového pečení.
Kniha, Ikar, 2014, 9788024926667
5 z 5 hvězdiček Kateřina registrovaný uživatel
Zkuste si upéct chleba z této kuchařky. Je vynikající a křupavý.
Kniha, Ikar, 2014, 9788024926667
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.