Průvodce světem fermentace podle Farmhouse Culture

Kniha ( pevná vazba )

Do košíku

491 Kč s DPH
Běžně 549 Kč Nápověda Jsme transparentní

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Horké mléko

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 999 Kč dárek zdarma v hodnotě 299 Kč

Horké mléko

Fermentované pokrmy obsahující živé kultury jsou oblíbené a vyhledávané jak pro svoje výrazné a mnohovrstevnaté chutě, tak i díky jejich velmi pozitivnímu vlivu na zdraví zažívacího traktu a podpoře celkové imunity. Seznamte se s tisíciletou historií fermentace Dosud ale neexistovala kniha, která by toto téma pojednávala s hlubokou znalostí věci,… Přejít na celý popis

Co poslouchat na dovolené či při cestě tam? Audioknihy se slevou až 50 % Připravili jsme pro vás akční nabídku audioknih, které si můžete pustit do uších při dlouhém cestování, když máte hlučné sousedy na ubytování, před spaním nebo třeba na pláži. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Fermentované pokrmy obsahující živé kultury jsou oblíbené a vyhledávané jak pro svoje výrazné a mnohovrstevnaté chutě, tak i díky jejich velmi pozitivnímu vlivu na zdraví zažívacího traktu a podpoře celkové imunity. Seznamte se s tisíciletou historií fermentace Dosud ale neexistovala kniha, která by toto téma pojednávala s hlubokou znalostí věci, ale současně i poutavě a srozumitelně. Průvodce světem fermentace podle Farmhouse Culture tyto požadavky hravě splňuje. Jeho autoři, Kathryn Lukas a Shane Peterson, jsou v oblasti fermentace odborníci na slovo vzatí. Seznámí čtenáře s její tisíciletou historií, detailně proberou zdravotní přínosy fermentovaných potravin i veškeré otázky týkající se zdravotní nezávadnosti a bezpečnosti jejich přípravy i uchovávání. Příručka, kterou by měl vlastnit každý domácí fermentista Jádrem knihy je ovšem pečlivě vybraná sbírka 100 receptů na zpracování kysaného zelí, rychle kvašené i ve vlastní šťávě fermentované zeleniny a kimči, pálivých chilli omáček, kvašeného ovoce a ovocného želé, kombuchy, a dokonce i alkoholických ciderů a medoviny. Je to prostě příručka, kterou by měl vlastnit každý domácí fermentista - spoustu praktických informací v ní totiž najde nejen ten, kdo se to s fermentací teprve chystá vyzkoušet a přemýšlí o své první skleničce kvašené zeleniny, ale i ten, kdo pokrmy či nápoje touto přirozenou cestou vyrábí už léta.

Sdílet 0

Nakladatel
Anag
Rozměr
203 x 233 x 33
jazyk
čeština
Počet stran
370
Hmotnost
1000 g
isbn
978-80-7554-332-5
Vazba
pevná vazba
datum vydání
5.10.2021
ean
9788075543325

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • Průvodce světem fermentace registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Kniha je skvělá a jsem z ní nadšená. Přestože se fermentací zabývám již dlouho, našla jsem v knize mnoho užitečných rad a návodů. Je velmi obsáhlá a inspirativní. Určitě si v ní každý něco najde.

    Přečíst více
Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 491 Kč Nápověda