Vábení měsíce E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Sára má moc, po níž prahnou vlkodlaci. Co všechno bude muset podstoupit a obětovat, aby přežila? Příběh plný nečekaných zvratů, napětí i lásky. Sedmnáctiletá Sára je dívka obdařená mimořádnou schopností, kterou před ní její otec léta tajil. Jednoho dne je ale dohledá stín minulosti a zaviní autohavárii, při níž Sářini rodiče zemřou. Rodinná… Přejít na celý popis

Knížky od 4 Kč?! To je náš DOBRO.BLEŠÁK Náš online DORBO.BLEŠÁK plníme každý týden novými a zajímavými tituly, které za tyto ceny jinde nenajdete. Knížky od 4 Kč v našem DOBRO.BLEŠÁKU jsou ale jen omezený čas a brzy zmizí. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Sára má moc, po níž prahnou vlkodlaci. Co všechno bude muset podstoupit a obětovat, aby přežila? Příběh plný nečekaných zvratů, napětí i lásky.

Sedmnáctiletá Sára je dívka obdařená mimořádnou schopností, kterou před ní její otec léta tajil. Jednoho dne je ale dohledá stín minulosti a zaviní autohavárii, při níž Sářini rodiče zemřou. Rodinná tajemství pak vyplouvají na povrch, stejně jako vlkodlačí identita toho, kdo se za Sárou vydal až na samý konec státu, aby ji otrávil a převedl na svou stranu. Osud ale zavelí jinak a Sára pozná svého ochránce. Nic netušící dívka se tak dostává do střetu zájmů bytostí s nadlidskými schopnostmi.

Sdílet 0

Nakladatel
Pointa
jazyk
čeština
Počet stran
272
datum vydání
1.01.2021

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

2.7 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 3 z 5 hvězdiček Bára registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Knizka ma sice zajimavou zapletku a je fajn, ze se ceska autorka drzi ceskeho prostredi, ale jde hodne poznat, ze je to jeji prvni vydana knizka. Nema moc dobre popsano, co kdo zrovna dela, takze se tam objevuje napriklad situace, kdy Sára mluví s Danielem před jeho autem, on ji otevira dvere od auta a aniz by nastala jakakoliv pauza v rozhovoru (tedy alespon naznak, ze se nejak meni jejich pozice), Daniel zcista jasna sedi na miste ridice a startuje motor. Dale mi tam hodne chybi vypln casu. Ma vlastni predstava jakozto ctenare je takova, ze Sara bydli u sveho stryce sotva dva mesice a uz se alespon v hlave vyjadeuje stylem "nikdy jsem nebyla vic vdecna, ze prave tenhle neuveritelne chapavy a starostlivy clovek je muj stryc" .. na zacatku knihy navic rika, ze pred nastehovanim k nemu ani poradne nevedela, ze nejakeho stryce ma, vubec ho neznala a mi jako ctenarovi vyplynulo, ze se s nim videla sotva parkrat pred stehovanim. Takze vsechny vyroky typu "nikdy jsem .." atd tykajici se zkusenosti se stepanem (jeji stryc) nedavaji uplne realne smysl. Dale chapu, ze asi po autonehode, kdy jeji rodice zemreli, ona prezila jen stastnou nahodiu a ted musi bydlet u skori ciziho cloveka, nebude na jakekoliv zvlastni dovednosti sveho stryce reagovat klidne, ale kdyz zjisti, ze jeji stryc umi vylecit lidi, ikdyz uz jsou na prahu smrti a rict mu na to, ze to neni spravne, je reakce opravdu hodne mimo. Jsem teprve u 6. kapitoly a hodlam knizku docist a taky dat teto ceske autorce i dalsi sanci, protoze kazdy nejak zacina a ja ji rozhodne chci podporit v dalsi tvorbe, ale uprimne me obsah na zadni strane zaujal mnohem vic, nez realny dej. Zatim tedy davam slabsi 3 hvezdiky.

    Kniha, Pointa, 2021, 9788076504455

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 229 Kč Nápověda