5.0 z 5 hvězdiček
E-kniha319 Kč
E-kniha
Kniha je ve formátu PDF
419 Kč s DPH
Jsme transparentní
Droždí, prefermenty, žitný kvas nebo lievito madre – pšeničný kvas původem z Itálie. To vše mohou být vaši pomocníci při slaném i sladkém pečení. Blogerka a pekařka Michaela Rau zná ty nejlepší triky z moderní pekařiny. Nahlédněte do její kuchyně a nechte se inspirovat postupy, s nimiž se vám pečení vždy podaří. Pak se hned můžete pustit do… Přejít na celý popis
Věděli jste, že z Knihy Dobrovský lze objednávat na Slovensko právě teď zdarma?
Více informací
Droždí, prefermenty, žitný kvas nebo lievito madre – pšeničný kvas původem z Itálie. To vše mohou být vaši pomocníci při slaném i sladkém pečení. Blogerka a pekařka Michaela Rau zná ty nejlepší triky z moderní pekařiny. Nahlédněte do její kuchyně a nechte se inspirovat postupy, s nimiž se vám pečení vždy podaří. Pak se hned můžete pustit do některého z desítek lahodných receptů, se kterými okouzlíte chuťové buňky svých přátel i příbuzných.
5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů
1× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.