Ledová bariéra E-kniha

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Na opuštěném ostrově na jižním pobřeží Chile byl objeven obrovský meteorit, největší, jaký kdy byl nalezen. Odpočíval v zemi miliony let. Podnikatel a miliardář Palmer Lloyd se rozhodne, že se stane ústředním exponátem v jeho novém muzeu. Znamená to dopravit do New Yorku nejtěžší předmět, kterým kdy lidstvo pohnulo. Za pomoci Lloydových peněz se… Přejít na celý popis

Velikonoční sleva 20 % pro všechny členy Klubu Knihy Dobrovský Za klubovou kartičku od zajíčka slevičku. A rovnou 20 % na celý nákup! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Na opuštěném ostrově na jižním pobřeží Chile byl objeven obrovský meteorit, největší, jaký kdy byl nalezen. Odpočíval v zemi miliony let. Podnikatel a miliardář Palmer Lloyd se rozhodne, že se stane ústředním exponátem v jeho novém muzeu. Znamená to dopravit do New Yorku nejtěžší předmět, kterým kdy lidstvo pohnulo.

Za pomoci Lloydových peněz se zformuje odvážná výprava za meteoritem. Výpravu vedou nevyzpytatelný inženýr Eli Glinn a světově proslulý hledač meteoritů Sam McFarlane, jehož kariéru poškodila jeho vlastní kontroverzní teorie.

V ledovém objetí antarktické zimy se dobrodruzi utkávají s děsivou záhadou původu a povahy meteoritu. Pokud si chtějí zachránit holé životy, musí tuto záhadu vyřešit.

 

Douglas Preston a Lincoln Child jsou spoluautoři populárních románů Relikvie, Dračí hora, Relikviář, Poklad, Bouře, Ledová bariéra, Kabinet kuriozit, Zátiší s vránami, Pekelná síra, Tanec smrti, Kniha mrtvých, Kolo temnoty, Hřbitovní tanec, Horečnatý sen, Chladnokrevná msta, Dva hroby, Bílý oheň, Modrý labyrint, Karmínový břeh a knih Kód smrti, Falešná hra, Ztracený poklad a Za Ledovou bariéru z nové série. 

Prestonova populárně-naučná kniha The Monster of Florence je v současné době převáděna do filmové podoby s Georgem Clooneym v hlavní roli. K autorovým zájmům patří koně, sportovní potápění, lyžování a také bádání na pobřeží státu Maine ve starém člunu používaném k lovu humrů.

Lincoln Child, bývalý knižní redaktor, publikoval pět vlastních titulů, které měly obrovský úspěch. Je milovníkem motorek, exotických papoušků a anglické literatury devatenáctého století.

Čtenáři si mohou objednat The Pendergast File, měsíčník „s nezvykle zábavným nádechem“ od obou autorů, na jejich webové stránce www.prestonchild.com. Autoři vítají zájemce na své znepokojivě aktivní facebookové stránce, kam mohou pravidelně psát.

 

Sdílet 0

Nakladatel
BB art
datum vydání
1.01.0000
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Zuzana Šormová Janoušková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Velmi čtivá kniha o touze jednoho člověka vlastnit vše nej na světě, která se nakonec vymkne kontrole a stane se velká tragédie. Doporučuji posléze přečíst Za ledovou bariéru.

    Kniha, BB art, 2016, 9788075076410

  • 5 z 5 hvězdiček Lenka Dostálová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Tahle se mi líbila moc.Porad akce,žádný hluchý místo.Otevreny konec,takže možná bude pokračování.Nebo je....?

    Kniha, BB art, 2016, 9788075076410

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora