Dobrodružství milovníka knih E-kniha

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Peter Byerly vlastně ani nevěděl, jak se dostal právě do tohoto antikvariátu. Před devíti měsíci jím otřásla smrt jeho milované manželky Amandy, přestěhoval se ze Severní Karolíny na anglický venkov a doufal, že se tu znovu vrátí ke svému koníčku - sbírání a restaurování vzácných tisků. Když však otevře svazek z 18. století o shakespearovských… Přejít na celý popis

Ali Hazelwood: Šach a mat Ali Hazelwood je láska. Po romantických komediích Hypotéza lásky a Hlava plná lásky, které si získaly srdce milionů čtenářů, přichází s novinkou o rivalech v šachu. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Peter Byerly vlastně ani nevěděl, jak se dostal právě do tohoto antikvariátu. Před devíti měsíci jím otřásla smrt jeho milované manželky Amandy, přestěhoval se ze Severní Karolíny na anglický venkov a doufal, že se tu znovu vrátí ke svému koníčku - sbírání a restaurování vzácných tisků. Když však otevře svazek z 18. století o shakespearovských podvrzích, vypadne z něj - Amandin portrét! Přestože akvarel očividně pochází z viktoriánských časů, podobnost je tak neuvěřitelná, že Petera posedne myšlenka přijít záhadě na kloub. Pátrá po stopách obrazu v historii a nakonec objevuje knihu, která by mohla s jednoznačnou platností říci, zda Shakespeare opravdu byl autorem svých her. Brilantní román o lásce a vzácných knihách tak prozkoumává i jednu z nejdráždivějších literárních záhad všech dob.

"Lovett vypráví strhující příběh, jemuž nechybí záhada, napětí, vražda ani intriky, ale co je nejdůležitější - ukazuje, jak je toto vše spojeno se čtením, sbíráním a sdílením knih."
- Robin Sloan

Sdílet 0

Nakladatel
Paseka
jazyk
čeština
Počet stran
352
datum vydání
1.01.2014

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.8 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 4 z 5 hvězdiček Markéta Němcová registrovaný uživatel

    Moc pěkná a velmi čtivě napsaná kniha, kterou bych zařadila mezi oddechové knihy. Autor moc pěkně líčí příběh, který je napínavý až do konce a nutí tak čtenáře nepřestávat ve čtení.

    Kniha, Paseka, 2014, 9788074324321

  • 5 z 5 hvězdiček Jana H. registrovaný uživatel

    Moc hezká kniha s příběhem,který ve Vás zanechá stopu.

    Kniha, Paseka, 2014, 9788074324321

  • 5 z 5 hvězdiček Erika Vorlová registrovaný uživatel

    Nádherné čtení pro milovníky knih.

    Kniha, Paseka, 2014, 9788074324321

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda