0.0 z 5 hvězdiček
měkká vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je nedostupný.
Winner of the prestigious André Simon Drink Book AwardThe first definitive reference book to describe, region-by-region, how the great wines of Europe should taste. This will be the go-to guide for aspiring sommeliers, wine aficionados who want to improve their blind tasting skills, and amateur enthusiasts looking for a straightforward and… Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Amarone and the Fine Wines of Verona
-
The Silver Spoon Pasta
-
Novinka Spirit of Place
-
Meat, Poultry & Game
-
A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
Crumbs
-
Paradiso
-
Ottolenghi COMFORT
-
Italy by Ingredient
-
Adriatico
-
The Glucose Goddess Method
-
Dinner
-
Vegetables: The Indian Way
-
Sobremesa
-
Italian American Forever
-
Gino's Air Fryer Cookbook
-
Vietnam
-
At My Italian Table
-
Sabzi
-
Sweet
-
How to Eat 30 Plants a Week
-
Glucose Revolution
-
The Asian Pantry
-
Padella
Winner of the prestigious André Simon Drink Book AwardThe first definitive reference book to describe, region-by-region, how the great wines of Europe should taste. This will be the go-to guide for aspiring sommeliers, wine aficionados who want to improve their blind tasting skills, and amateur enthusiasts looking for a straightforward and visceral way to understand and describe wine.In this seminal addition to the wine canon, noted experts Rajat Parr and Jordan Mackay share everything they''ve learned in their decades of tasting wine. The result is the most in-depth study of the world''s greatest wine regions ever published. There are books that describe the geography of wine regions. And there are books that describe the way basic wines and grapes should taste. But there are no books that describe the intricacies of the way wines from various subregions, soils, and appellations should taste. Now, for the first time ever, you can learn about the differences between wines from the 7 grand crus and 40 premier crus of Chablis, or the terroirs in Barolo, Champagne, and Bordeaux. Paying attention to styles, winemakers, soils, and the most cutting-edge of trends, this book explains how to understand the wines of the world not in the classical way, but in the modern way--appellation by appellation, soil by soil, technique by technique--making it an essential reference and instant classic.
- Nakladatel
- Ten Speed Press
- Rozměr
- 209 x 255 x 33
- jazyk
- angličtina
- Počet stran
- 304
- Hmotnost
- 1366 g
- isbn
- 978-0-399-57823-6
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 23.10.2018
- ean
- 9780399578236
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
-
Triumf pro českou fantastiku: Legie je Knihou roku Lidových novin
-
10 nejlepších deskovek, které prostě musíte vyzkoušet!
-
AOMU: česká aromaterapie, která zpříjemní čtení i každý den
-
Těchto 5 knih potěší každého fanouška napínavých příběhů | Vánoce voní knihou
-
Máme pro vás novinku: Pojištění proti poškození a ztrátě pro nákupy bez starostí
-
Svědectví o životě v KLDR 2 - Hovory z rudého pekla | RECENZE
-
Pirueta - když se hokej potká s baletem: Pohádka, které nejde odolat | RECENZE
-
Darujte dětem kouzlo Vánoc: jedinečný set Albi tužky a Zimních pohádek jen u nás!
-
Láska na spadnutí: Román plný pořádného jiskření a lehkého humoru | RECENZE
-
5 nejkrásnějších vánočních obálek a pár tipů navíc
-
Tipy na knižní dárečky pro malé čtenáře | Vánoce voní knihou
-
Atomové šelmy: Když predátoři vyrážejí na lov postapo fanoušků | RECENZE