0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazba1 049 Kč
Kniha
A beautifully illustrated book, charting the great tradition of Tuscan cuisine, and detailing recipes from one of the most beautiful areas in Italy. Appetizers and Snacks, First courses, Soups, Main Courses, Sauces and Dips, Desserts, Liquor Shots.Giulia Poggiali lives and works in Florence. She works as an editor with an Italian publisher… Přejít na celý popis
Evangelína Ryšavá odmalička věděla, že s nesmrtelnými osudníky není radno uzavírat dohody. Přesto se jednoho dne na pokraji zoufalství obrátí s prosbou o pomoc na Samotného Srdcového prince, který chce na oplátku jen tři polibky. .. Více informací
A beautifully illustrated book, charting the great tradition of Tuscan cuisine, and detailing recipes from one of the most beautiful areas in Italy. Appetizers and Snacks, First courses, Soups, Main Courses, Sauces and Dips, Desserts, Liquor Shots.Giulia Poggiali lives and works in Florence. She works as an editor with an Italian publisher and has a passion for traditions in Italian cuisine.
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.