Pan O (Defekt)
Pan O (Defekt) - Lauren Blakely Nedostupné

Defekt

Stav Velmi dobrý

Vada Pomačkaný a lehce natržený přebal, mírně naražené hrany desek.

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Temná komora

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 99 Kč

Temná komora

Říkejte mi prostě Pan O. Protože VAŠE potěšení je moje superschopnost. Vyvolat v ženě pocit bože, to je skvělý je podstatou všeho, a pokud to chlap nedokáže, měl by sakra z ložnice vypadnout. Mluvím o extázi, při který se kroutí prsty na nohou, která vyrazí dech a donutí ženskou popadat prostěradlo. Takovou, jakou pokaždý dopřávám já. Předpokládám… Přejít na celý popis

Knížky od 4 Kč?! To je náš DOBRO.BLEŠÁK Náš online DORBO.BLEŠÁK plníme každý týden novými a zajímavými tituly, které za tyto ceny jinde nenajdete. Knížky od 4 Kč v našem DOBRO.BLEŠÁKU jsou ale jen omezený čas a brzy zmizí. Více informací

Popis

Říkejte mi prostě Pan O. Protože VAŠE potěšení je moje superschopnost.

Vyvolat v ženě pocit bože, to je skvělý je podstatou všeho, a pokud to chlap nedokáže, měl by sakra z ložnice vypadnout. Mluvím o extázi, při který se kroutí prsty na nohou, která vyrazí dech a donutí ženskou popadat prostěradlo. Takovou, jakou pokaždý dopřávám já.

Předpokládám, že to ze mě dělá superhrdinu rozkoše, a mojí misí je vždy splnit svůj úkol. Jasně, jsem závislý na rozdávání, ale přistupte blíž a najdete taky muže se sexy zevnějškem, výbornou prací, vtipem ostrým jako břitva a srdcem ze zlata. Jo, život je fajn...

A pak mě vyvede z míry, když mě jistá žena požádá, abych ji naučil všechno o tom, jak si získat muže. Jedinej problém? Je to sestra mýho nejlepšího kamaráda, ale je příliš lákavá na to, abych jí odolal – zvlášť, když se dozvím, že sladká, sexy Harper má taky nemravnou mysl a chce jí dobře využít. Co by se mohlo pokazit, když dám ženě, po který jsem tajně toužil, bez závazků lekce ve svádění?

Nikdo se to nedozví, ani když si pošleme pár oplzlejch sextovek. Dobře, pár stovek. Nebo když se jí zasekne zip na šatech. Ne o tamto! Nebo když na mě ve vlaku před celou rodinou udělá ty mrdavý oči.

Problém je, že čím víc nocí s ní trávím v posteli, tím víc dní s ní chci strávit mimo postel. A poprvý v životě nepřemýšlím jen o tom, jak přimět ženu křičet rozkoší – přemýšlím o tom, jak ji na dlouho udržet v náručí.

Vypadá to, že skutečná Dobrodružství pana Orgasma teprve začínají....

Sdílet 0

Nakladatel
Red
Hmotnost
480 g
isbn
DEF0000035096
Počet stran
320
datum vydání
10.08.2022
ean
DEF0000035096
Vazba
pevná vazba
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.2 z 5 63 hodnocení čtenářů

27× 5 hvězdiček 24× 4 hvězdičky 10× 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 4 z 5 hvězdiček Veronika Vočadlová registrovaný uživatel

    Obálka: 4* Hlavní postava: 4* Děj: 3* Hodnotit knihy s erotickou tématikou není nikdy jednoduché. Co si budeme nalhávat, příběh většinou pokulhává a jednoduše prostě čtete porno. Nebudeme si nic nalhávat, právě erotické scény jsou to, co ženy v této literatuře vyhledávají, nejde nám o duchaplný příběh, vykreslení postav a pocitů. Jde nám o sex, scény z ložnice i okolí, kdy knihu bereme jako oddechové, relaxační čtení. Proto nás překvapí, když nám kniha nabídne i něco jiného. Pro mě je to v rámci této knihy vnímání celého děje čistě z pohledu muže. Autorka zachytila jeho úchylné představy stejně tak dobře, jako jeho vnitřní boj a zmatek v pocitech, které začal k sestře svého kamaráda pociťovat. Kniha nabízí opravdu důkladnou exkurzi Nickovi hlavy. První polovinu knihy nám v rámci erotiky nabízí pouze jeho myšlenky a představy. Realitě pak patří až druhá část knihy. Osobně mi to nevadí, musím se dokonce přiznat, že první část pro mě byla dokonce víc žhavá než ta druhá. Jednoduše mě více bavilo to napětí, kdy se k sobě přibližují, poznávají, než to, že pak do toho bouchají při každé příležitosti. Kromě dopadu na mé kalhotky musím knihu ohodnotit i podle obálky. Osobně mě potěší každá obálka, na které je zachycen chlap a ne dítě. Chápejte jsem dospělá žena, proto mě hladké hrudníky neoslovují. Že obálka nemá nápad mi nevadí, líbí se mi, že si na nic nehraje a prostě jasně ukazuje, o čem kniha je. Nemůže tak nikoho, kdo si ji koupí podle obalu překvapit její obsah - z těchto důvodu i hodnotím vysoko. Za mě hodnotím jako čtení, které nenechá kalhotky suché a celkové hodnocení uděluji 4* z 5*

    Kniha, Red, 2022, 9788027701261

  • 4 z 5 hvězdiček _Sandrulinka_ Uživatel aplikace KDčko

    Kniha se mi líbila, je to hodně oddechové čtení u kterého nemusíte přemýšlet. Prostě jen čtěte a bavíte se. Je tam dost erotiky, takže nějaký příběh moc neočekávejte. Tyhle typy knížek mám ráda když potřebuji vypnout, což knížka splnila.

    Kniha, Red, 2022, 9788027701261

  • 3 z 5 hvězdiček Lucie registrovaný uživatel

    Kniha se čte dobře, ale četla jsem lepší v tomto žánru.

    Kniha, Red, 2022, 9788027701261

  • 3 z 5 hvězdiček @books_by_dee registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    3.5 - První díl téhle série se mi přece jen o maličko líbil víc. Tenhle díl byl stejně vtipný, stejně sexy, měli jsme tu skvělou chemii mezi hlavními postavami, super peprný scény, ale něco mi tam chybělo. O konci ani mluvit nebudu , protože to byl prostě zvrat na jednu stránku a kdyby tam nebyl tak to bude možná lepší. Za mě fajn vtipná sexy oddychovka.

    Kniha, Red, 2022, 9788027701261

  • 4 z 5 hvězdiček Denisa registrovaný uživatel

    Kniha byla super, děj vypráví muž, což je neobvyklé, ale velmi příjemné. Kniha je plná vtipu a to jak v komentářích hlavního hrdiny, tak v dialozích. Je zde i dostatek erotických scén, které jsou pěkně do detailu rozepsané. Kniha se čte rychle a je to příjemná oddechovka. Sérii mohu jen doporučit.

    Kniha, Red, 2022, 9788027701261

  • 3 z 5 hvězdiček Jana registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Čekala jsem tedy víc, ale občas jsem se zasmála...Průměrná kniha, příběh je jasný od začátku...

    Kniha, Red, 2022, 9788027701261

  • 4 z 5 hvězdiček J. registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Děj byl předvidatelný, ale strašně dobře a vtipně popsaný. Po dlouhé době jsem si užila romanitiku z mužského pohledu.

    E-kniha, Red, 2022,

  • 4 z 5 hvězdiček Petra @literarytwins registrovaný uživatel

    Tohle bylo prostě super čtení! A přesně tohle jsem potřebovala po čtení duetu Haunting Adeline, hledala jsem něco, co mě odreaguje, hodí do těžké pohody a pobaví mě. Tohle vše jsem od této knihy dostala, takže jsem byla spokojená. Místy je třeba brát to trošku s nadhledem a celkem mě iritovala spojení jako "leštit perlu" a "kudrlinky chloupků na jejím pahorku" a zcela jistě bych se bez tohoto v knize obešla. Nicméně je to asi jediná věc, za kterou uberu na hodnocení. Nick a Harper byli skvělá dvojka a jejich příběh jsem si užila. Dost jsem se místy zasmála a autorka umí velmi dobře podat i žhavé scény mezi hlavními hrdiny, takže i v tomhle si zde přijdete na své. Na jedno delší odpoledne ideální oddechové čtení. Moc se těším na třetí díl, který bude věnovaný Nickovu bratrovi. Musím se přiznat, že mě Pan O bavil o kousek víc než Můj klenot. P.S.: Hodně mě pobavila scéna, kdy se Spencer vrací z líbánek a pokřtí neplánovaně svou návštěvou Nicka. Za mě jeden velký palec nahoru za to, jak se ve výsledku postavil k celému tomu vztahu mezi jeho nejlepším kamarádem a jeho mladší sestřičkou a za to, co mu řekl.

    Kniha, Red, 2022, 9788027701261

  • 5 z 5 hvězdiček Eliška Kratochvilová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Knihy od této autorky zbožňuji. Opět nezklamala. Přečteno jedním dechem.

    Kniha, Red, 2022, 9788027701261

  • 3 z 5 hvězdiček Kateřina registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Začátek příběhu se mi nelíbil, ale na konec jsem knihu přečetla, nebyla až tak špatná, jak se zdálo. Nepřipadla mi moc vtipná, jak se o ní píše.

    Kniha, Red, 2022, 9788027701261

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora