0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazba29 Kč
Běžně 349 Kč
Kniha ( pevná vazba )
Podívejte se na zoubek tomu, co vkládáte do svých úst. Pomohou vám v tom odborníci na výživu, kteří spojili své síly a v publikaci Nevíte, co jíte vysvětlují skutečnou podstatu vlivu cukrů, tuků a soli na naše zdraví. Dozvíte se, co opravdu jíme a jak můžeme jíst zdravě, jak se vyznat v odborných doporučeních týkajících se stravování i jak výrobci… Přejít na celý popis
Jak dlouho tady ještě budu...? Dobře víme, že jsme smrtelní. Chtěli bychom ale vědět kdy „to“ přesně přijde? Více informací
Podívejte se na zoubek tomu, co vkládáte do svých úst. Pomohou vám v tom odborníci na výživu, kteří spojili své síly a v publikaci Nevíte, co jíte vysvětlují skutečnou podstatu vlivu cukrů, tuků a soli na naše zdraví. Dozvíte se, co opravdu jíme a jak můžeme jíst zdravě, jak se vyznat v odborných doporučeních týkajících se stravování i jak výrobci potravin a s nimi spolupracující věda lžou a záměrně bagatelizují či zastírají problémy, které aktuální potraviny přinášejí.
1.0 z 5 2 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 2× 1 hvezdička
1 z 5 hvězdiček Veronika registrovaný uživatel
Na tuto knížku jsem se hodně těšila, protože uznávám pana Fořta, ale bohužel mě o to více zklamala. Není zrovna čtivá, zato zbytečně moc ironická (k tomuto žánru se to snad ani nehodí). Mnohdy jsem nepoznala, co je názor autorů a co úryvek z cizí studie. Nadpisy odstavců nekorespondují s následným textem. A ještě mě zajímá, proč autoři rozdělili knihu do tří hlavních kapitol: Cukry, Tuky, Sůl. Proč ne spíše bílkoviny? Četla jsem to skoro půl roku, prostě to moc nešlo :-)
Kniha, BizBooks, 2014, 9788026502746
1 z 5 hvězdiček Ivana registrovaný uživatel
Souhlasim s predeslym komentarem, ironie neni na miste. Nejsem totalni neznalec odbornych pojmu v oblasti vyzivy, ale zpusob podani je nad moje moznosti. Knihu mam jiz rok, napodruhe se snazim ji precist, jsem v polovine, ale totalne unavena snahou pochopit, co je nazor autora, co je jakasi studie, co si z toho vybrat. Priklad- prectete stranku dosti sloziteho obsahu, ktery se snazite pochopit a vstrebat a na konci se dozvite, ze to neni pravda, ze autor predklada jakasi zjisteni, ktera jsou prekonan a nasledne je teprve vysvetluje. Jakoby si vybijel frustraci z toho, ze "vedecke" "kapacity" a zodpovedne instituce jsou tak zatemnele, tak ovladane ziskuchtivosti, ze nam predkladaji naprosta dogmata. Jakoby to autori chteli "natrit" nekomu konkretnimu, kdo je v oboru stejne informovan jako oni sami a tedy ironii a patos je schopen pochopit. Mela jsem v umyslu knihu dat k precteni sve tchyni, ktera "diky" cukrovce prisla o nohu. Myslim ze i tak by ji vyrazne pomohlo zmenit jidelnicek. Ale tohle nema sanci pochopit, ac nema iq tykve. Zarazi me take hodnoceni 4 hvezdy z peti, kdyz jedina hodnotici dala jednu... takze nejen potravinarsky prumysl nas klame, ze? Jsem v polovine a hodlam se prokousat na konec, snad to aspon k necemu bude...
Kniha, BizBooks, 2014, 9788026502746
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.