Na motorce kolem světa
Na motorce kolem světa - Charley Boorman,Ewan McGregor Nedostupné

Kniha ( měkká vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Většině motorářů nestačí jenom jezdit po městě. Za chvíli je ovládne nutkání jezdit pořád rychleji a na vzdálenější místa a podlehnou lákadlu otevřené cesty. Ježdění na motorkách není jenom o tom, že tam prostě napálíš nejvyšší rychlost. Je to taky o tom, že si dáváš načas, pomalu polykáš kilometry, křižuješ silnice, necháváš se unést kamkoliv tě… Přejít na celý popis

Romány od RED a mangy od GATE pouze za 1 Kč! Ke každému nákupu nad 499 Kč v našich knikupectvích si můžete vybrat jednu knihu od značky RED či GATE za pouhou 1 Kč! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Většině motorářů nestačí jenom jezdit po městě. Za chvíli je ovládne nutkání jezdit pořád rychleji a na vzdálenější místa a podlehnou lákadlu otevřené cesty. Ježdění na motorkách není jenom o tom, že tam prostě napálíš nejvyšší rychlost. Je to taky o tom, že si dáváš načas, pomalu polykáš kilometry, křižuješ silnice, necháváš se unést kamkoliv tě cesta zavede, neděláš si starosti s tím, kam máš dojet a užíváš si jízdu. Tento příběh jistě znáte z televizního pořadu, který byl u nás vysílaný pod názvem Na mašině kolem světa. Kniha přináší hlubší a otevřenější pohled na často strastiplnou cestu na dvou kolech , byť s podpůrným týmem v zádech.

Sdílet 0

Nakladatel
Bodyart Press
Rozměr
149 x 209 x 20
datum dotisku
17.12.2021
ean
9788087525111
Počet stran
400
Vydání
1
jazyk
čeština
Vazba
měkká vazba
datum vydání
1.01.2012
isbn
978-80-87525-11-1

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

2.5 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 2 z 5 hvězdiček Honza registrovaný uživatel

    Priznavam, ze jsem teprve na zacatku knizky (asi 60. stranka), ktera se zatim zda byt hodne zajimava at pro fanousky obou protagonistu nebo TV serialu Long Way Round, ktery mam osobne velmi rad. Co me ale opravdu hodne zklamalo, je cesky preklad a gramaticke chyby v textu. Prvnich par kapitol jsem cetl i v originale a hned treba asi na treti strance prekpadatelka nevi, ze Altasian je nemecky ovcak, nechce se ji to hledat, tak ho uplne vynecha a necha Ewana misto drbani jeho hlavy skrabat sloupek (v originale podle me pachole k uvazani lodi) na kterem sedi. Ano, detail, ale co bude vynechano priste? Bezne jsou take vyrazy typu "nastavitelné řidítka", "ze zhnilých tůní" (ze by byla pani prekladatelka z Moravy?), tu a tam prebyva slovo nebo carka, motorka Yamaha Super Ténéré se meni na Super Terené (vzdyt jo, je prece terenni), celkove mi preklad pripada lehce neucesany a necte se mi nejlepe. A to jsem teprve na 60. strance. Osobne asi knizku doctu, ale trochu lituji, ze jsem si ji radeji nekoupil elektronicky v originale. S obcasnou pomoci slovniku by to pro me asi bylo prinosnejsi a zajimavejsi cteni.

    Kniha, Bodyart Press, 2012, 9788087525111

  • 3 z 5 hvězdiček Lucie Teslikova registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Sérii Long way naprosto zbožňuji. Koupě knih tedy byla samozřejmostí, ale jsem více než zklamaná. A to jen kvůli překladu a počtu chyb. Chápu, že sem tam nějaký překlep uteče, ale tyhle knihy jsou noční můrou čtenáře. Chuť jsem si spravila koupí originálů, které jsem přečetla jedním dechem. I kdyby se 3 díl překládal (měl by vyjít příští rok), po zkušenostech koupím jen originál. A všem doporučím to stejné, pokud umíte anglicky, český překlad nekupujte.

    Kniha, Bodyart Press, 2012, 9788087525111

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda