5.0 z 5 hvězdiček
VoucherKniha ( měkká vazba )
- Produkt je vyprodaný.
Přepracované vydání úspěšného titulu, který opakovaně vychází od roku 1996 zachycuje ohromný rozvoj, kterým hotelnictví v České republice prošlo a přináší aktuální novinky důležité pro tento obor. Nová učebnice je určena středním hotelovým a vyšším odborným školám, zároveň je aktreditačním spise Vysoké školy hotelové v Praze a studentům… Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Bestseller E-shopová dárková poukázka 500 Kč
-
Moderní hotelový management
-
Nauka o výživě pro střední hotelové školy a veřejnost
-
Bestseller Psychologie peněz
-
Podnikání v hotelnictví a gastronomii -- Pro střední a vyšší hotelové školy
-
Nová literatura pro střední školy 2 - Pracovní sešit
-
Nové stolničení v kostce
-
Psychologie řízení a vedení v hotelnictví
-
Zařízení provozoven v kostce
-
Technologie přípravy pokrmů 1
-
Řízení lidských zdrojů a vybraná témata managementu a leadershipu
-
Moderní leadership
-
Bestseller Inspirace Baťa
-
Revenue management v ubytovacích službách - Výstavba stochastického optimalizačního modelu
-
Řízení lidských zdrojů v kontextu organizačního chování
-
Dynamické vedení a řízení projektů - Systémovým myšlením k úspěšným projektům
-
Restaurace a host
-
Bestseller Důmyslné umění, jak mít všechno u pr* * le
-
Procesní řízení pro manažery - Jak zařídit, aby lidé věděli, chtěli, uměli i mohli
-
Management a moderní organizování firmy
-
Management a marketing sportu
-
Literatura pro 2.ročník SŠ - učebnice
-
Service Design Management - Jak navrhovat a inovovat digitální služby
-
Cestovní ruch
Přepracované vydání úspěšného titulu, který opakovaně vychází od roku 1996 zachycuje ohromný rozvoj, kterým hotelnictví v České republice prošlo a přináší aktuální novinky důležité pro tento obor. Nová učebnice je určena středním hotelovým a vyšším odborným školám, zároveň je aktreditačním spise Vysoké školy hotelové v Praze a studentům přináší kompletní znalosti z klíčových oblastí hotelnictví - hotelového managementu, organizace, ubytování a stravování, technického zajištění, obchodně-ekonomické informace a zejména marketingový mix. Zásadní jsou informace o moderním řízení hotelu, hodnocení kvality, krozovém mamgementu i legislativě.
- Nakladatel
- Mag Consulting
- Rozměr
- 168 x 240 x 18
- datum vydání
- 15.03.2013
- ean
- 9788086724454
- Počet stran
- 336
- Hmotnost
- 564 g
- jazyk
- čeština
- Vazba
- měkká vazba
- Vydání
- 1
- isbn
- 978-80-86724-45-4
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
3.0 z 5 1 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 1× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
-
Monika P registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček
Dobrá knížka I pro studenty hotelových škol.
Přečíst více
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
-
Máme pro vás novinku: Pojištění proti poškození a ztrátě pro nákupy bez starostí
-
Svědectví o životě v KLDR 2 - Hovory z rudého pekla | RECENZE
-
10 nejlepších deskovek, které prostě musíte vyzkoušet!
-
Pirueta - když se hokej potká s baletem: Pohádka, které nejde odolat | RECENZE
-
Darujte dětem kouzlo Vánoc: jedinečný set Albi tužky a Zimních pohádek jen u nás!
-
Láska na spadnutí: Román plný pořádného jiskření a lehkého humoru | RECENZE
-
5 nejkrásnějších vánočních obálek a pár tipů navíc
-
Tipy na knižní dárečky pro malé čtenáře | Vánoce voní knihou
-
Atomové šelmy: Když predátoři vyrážejí na lov postapo fanoušků | RECENZE
-
Festival Knižních závisláků 2026: Poprvé v Praze! Vstupenky v prodeji za zvýhodněnou cenu
-
Stranger Things 5: První vlna nasadila laťku hodně vysoko | RECENZE BEZ SPOILERŮ
-
Atmosféra, která pohltí: T. J. Reid přináší další silný román| RECENZE