Hrob kolibříka

Kniha ( pevná vazba )

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Mrtvá žena s křídly anděla. Oběť pohanských rituálů, nebo pouhá haluciance?  Vysoko v Andách, ve fiktivní vesnici fiktivní jihoamerické země se chystají oslavy Dne nezávislosti spojené s pohanskými a barbarskými zvyky, které jsou noční můrou lékaře Morena, a to zvláště poté, co ovdověl a stíhají ho výčitky svědomí,… Přejít na celý popis

Gillian McAllisterová: Stane se včera Zítra se stane matkou vraha, ale to nesmí dopustit! Je odhodlaná vracet se den za dnem tak daleko zpátky časem, dokud nenajde způsob, jak tomu zabránit. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Mrtvá žena s křídly anděla. Oběť pohanských rituálů, nebo pouhá haluciance?  Vysoko v Andách, ve fiktivní vesnici fiktivní jihoamerické země se chystají oslavy Dne nezávislosti spojené s pohanskými a barbarskými zvyky, které jsou noční můrou lékaře Morena, a to zvláště poté, co ovdověl a stíhají ho výčitky svědomí, že nedokázal svou milovanou ženu Nitu zachránit. Jeho žal a zmatek vystupňuje po roce nález mrtvé mladé ženy s podivným tetováním a připevněnými křídly kondora, která se nápadně podobá Morenově zesnulé manželce. Do vesnice přijíždí na slavnost Američanka Sophie Lawsonová se synem, kteří se stávají nejen svědky, ale i přímými účastníky krvavých událostí. Celou knihou se proplétá několik témat a motivů. Nádherná, skoro až mystická líčení přírodních scenérií se prolínají s pověrami a temnými stránkami společnosti ovládané bezcitnou diktaturou zkorumpovaných politiků a drogových kartelů. Řídký vzduch navozuje u některých postav vidiny a někdy je obtížné rozlišit, co je pravda a co halucinace. Za knihu Hrob kolibříka získala autorka cenu Clark-Gross Award v kategorii román.

Sdílet 0

Nakladatel
Jota
Rozměr
137 x 206 x 21
datum dotisku
3.05.2018
ean
9788075653000
Počet stran
224
Vydání
1
jazyk
čeština
Vazba
pevná vazba
datum vydání
7.05.2018
isbn
978-80-7565-300-0

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

2.7 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 2 z 5 hvězdiček Věra Nováková registrovaný uživatel

    Zvláštní kniha, moc se mi nelíbila. Po celou dobu jsem se v ní ztrácela, pletla se mi jména a už vůbec nevím, co byl děj, co fikce, co představy a halucinace. Snad si najde svého čtenáře, mně ale ne.

    Kniha, Jota, 2018, 9788075653000

  • 3 z 5 hvězdiček Adriana Dosedělová registrovaný uživatel

    Bohužel jsem udělala chybu a nechala jsem se zlákat krásnou obálkou.Následně jsem zjistila, že celá kniha jde absolutně mimo mě. Tohle fakt nemám ráda. Nevyhledávám to a spíše se tomu vyhýbám. Ty tři hvězdy jsou subjektivní, to uznávám, tak se nenechte mnou zavést a pokud máte tenhle žánr rádi, jděte do toho.

    Kniha, Jota, 2018, 9788075653000

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 298 Kč Nápověda