0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( měkká vazba )
- Produkt je nedostupný.
How we live is shaped by how we eat. You can see this in the vastly different approaches to growing, preparing and eating food around the world, such as the hunter-gatherer Hadza in Tanzania whose sustainable lifestyle is under threat in a crowded planet, or Western societies whose food is farmed or bred in vast intensive enterprises. And most… Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
The Ultimate Hidden Truth of the World
-
How Emotions Are Made
-
The Imaginary World of…
-
Novinka How to Win Friends and Influence People
-
How to Hangover: An illustrated guide
-
Being Human
-
Travels with Epicurus
-
The 80/20 Principle
-
The Road to Freedom
-
Novinka Works of Love
-
Surrounded by Psychopaths
-
The Myth of Normal
-
Five Rings
-
Don't Sweat the Small Stuff
-
Tuesdays With Morrie
-
The Perfection Trap
-
Novinka The Naked Ape
-
The Whole-Brain Child
-
The Skeptics' Guide to the Future
-
Freedom Is A Constant Struggle
-
Things No One Taught Us About Love
-
On the Edge
-
The Visual Detox
-
Confessions of a Sociopath
How we live is shaped by how we eat. You can see this in the vastly different approaches to growing, preparing and eating food around the world, such as the hunter-gatherer Hadza in Tanzania whose sustainable lifestyle is under threat in a crowded planet, or Western societies whose food is farmed or bred in vast intensive enterprises. And most of us now rely on a complex global food web of production, distribution, consumption and disposal, which is now contending with unprecedented challenges. The need for a better understanding of how we feed ourselves has never been more urgent. In this wide-ranging and definitive book, philosopher Julian Baggini expertly delves into the best and worst food practises in a huge array of different societies, past and present. His exploration takes him from cutting-edge technologies, such as new farming methods, cultured meat, GM and astronaut food, to the ethics and health of ultra processed food and aquaculture, as he takes a forensic look at the effectiveness of our food governance, the difficulties of food wastage and the effects of commodification. Extracting essential principles to guide how we eat in the future, How the World Eats advocates for a pluralistic, humane, resourceful and equitable global food philosophy, so we can build a food system fit for the twenty-first century and beyond.
- Nakladatel
- Granta Books
- Rozměr
- 204 x 548 x 30
- jazyk
- angličtina
- Počet stran
- 464
- Hmotnost
- 314 g
- isbn
- 978-1-78378-858-3
- Vazba
- měkká vazba
- datum vydání
- 9.10.2025
- ean
- 9781783788583
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
-
Triumf pro českou fantastiku: Legie je Knihou roku Lidových novin
-
10 nejlepších deskovek, které prostě musíte vyzkoušet!
-
AOMU: česká aromaterapie, která zpříjemní čtení i každý den
-
Těchto 5 knih potěší každého fanouška napínavých příběhů | Vánoce voní knihou
-
Máme pro vás novinku: Pojištění proti poškození a ztrátě pro nákupy bez starostí
-
Svědectví o životě v KLDR 2 - Hovory z rudého pekla | RECENZE
-
Pirueta - když se hokej potká s baletem: Pohádka, které nejde odolat | RECENZE
-
Darujte dětem kouzlo Vánoc: jedinečný set Albi tužky a Zimních pohádek jen u nás!
-
Láska na spadnutí: Román plný pořádného jiskření a lehkého humoru | RECENZE
-
5 nejkrásnějších vánočních obálek a pár tipů navíc
-
Tipy na knižní dárečky pro malé čtenáře | Vánoce voní knihou
-
Atomové šelmy: Když predátoři vyrážejí na lov postapo fanoušků | RECENZE