Harry Potter and the Order of the Phoenix: Deluxe Illustrated Slipcase Edition
Harry Potter and the Order of the Phoenix: Deluxe Illustrated Slipcase Edition - Joanne K. Rowlingová Nedostupné

Harry Potter and the Order of the Phoenix: Deluxe Illustrated Slipcase Edition

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je nedostupný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Britské dobrodružství Jamese Martina

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 999 Kč dárek zdarma v hodnotě 499 Kč

Britské dobrodružství Jamese Martina

Prepare to be spellbound by the stunning illustration inside this new collector's edition of Harry Potter and the Order of the Phoenix. Troubled times have come to Hogwarts in a year filled with secrets, subterfuge and suspicion. The deliciously dark fifth instalment of Jim Kay's inspired reimagining of J.K. Rowling's Harry Potter series is an… Přejít na celý popis

Vlastimil Vondruška: Smrt šumavského poustevníka Oldřich z Chlumu musí vypátrat kdo zabil muže se svatou pověstí, který nic nevlastnil a nikomu nevadil? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Prepare to be spellbound by the stunning illustration inside this new collector's edition of Harry Potter and the Order of the Phoenix. Troubled times have come to Hogwarts in a year filled with secrets, subterfuge and suspicion. The deliciously dark fifth instalment of Jim Kay's inspired reimagining of J.K. Rowling's Harry Potter series is an epic artistic achievement, featuring over 160 illustrations in an astonishing range of visual styles.

Now an exciting new collaboration brings together two virtuoso artistic talents, as Kate Greenaway Medal winner Jim Kay is joined by acclaimed guest illustrator Neil Packer, winner of the 2021 BolognaRagazzi Award for non-fiction. Jim Kay depicts J.K. Rowling's wizarding world with the dazzling artistic alchemy fans around the globe have come to know and love, perfectly complemented by Neil Packer's own unique and eclectic illustrations, skilfully woven into the heart of the story. Breathtaking scenes, iconic locations and unforgettable characters await inside - Luna Lovegood, Professor Umbridge, Grawp the giant, and many more - as Harry Potter and Dumbledore's Army prepare for the coming battle against Lord Voldemort.

This beautiful, deluxe edition features an opulent page size and intricate gold foiled line art set on a jet-black cloth cover and slipcase; gilt edges on premium grade paper; head and tail bands and two ribbon markers. Each copy is also accompanied by an exclusive fold-out souvenir poster to keep and enjoy. This is the ultimate must-have edition for any Potter fan, collector or bibliophile.

Sdílet 0

Nakladatel
Bloomsbury Publishing PLC
Rozměr
315 x 409 x 77
datum vydání
11.10.2022
ean
9781526600486
Počet stran
576
Hmotnost
5000 g
jazyk
angličtina
Vazba
pevná vazba
Vydání
1
isbn
978-1-5266-0048-6

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.9 z 5 10 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Ivan D. Hladík registrovaný uživatel

    Tímto dílem bohužel Jim Kay končí. Na Fénixově řádu se nad obrázky sešel s kolegou Neilem Packerem, který nakonec vytvořil zhruba čtvrtinu ilustrací. Dobrá zpráva pro fanoušky ale je, že ilustrovaná edice pokračovat bude! Byť by se to mohlo (vzhledem k celosvětovému ohlasu) zdát zbytečné, připomínám, že i tento díl je vytvořen s maximální energií, jíž baví čtenáře skrze stránky vstřebávat. Má spád, je poutavý a přitom dokáže rozehrát celou škálu emocí. V nádherně ilustrované podobě a velkoformátovém vydání na kvalitním papíře je pak doslova ozdobou knihovny. Zároveň však společníkem, jehož budete s radostí brát do rukou ve chvílích určených ke čtení. Snové obrázky ladí s textem, jako by k sobě patřily obě součásti odjakživa. Poprvé i opakovaně si číst o dalším Potterově dobrodružství z této knihy vás prostě bude bavit. A jako vánoční dárek je titul prostě dokonalý!

    Kniha, Bloomsbury, 2022, 9781408845684

  • 5 z 5 hvězdiček Tomáš registrovaný uživatel

    Nejlepsi knizni serie! Doporucuji kazdemu. Anglictina zvladatelna :)

    Kniha, Bloomsbury, 2014, 9781408855690

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 6 712 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora