4.6 z 5 hvězdiček
pevná vazba399 Kč
Běžně 499 Kč
Kniha ( pevná vazba )
Dobré jídlo je jako umělecké dílo, musíte dokonale zvládnout řemeslo a pak ladíte do kulinářského zázraku.Víte, že Magdalena Dobromila servírovala „tatarský biftek“?Domácí kuchařka je grunt české kuchyně. Při čtení si teprve uvědomíte, že už vše bylo vymyšleno a její následovníci už vlastně jen přizpůsobovali její recepty a doporučení době.… Přejít na celý popis
Jestli něco fanoušci drsné, surové a syrové mangy Brutal potřebují, tak je to její spin-off série Trace! Více informací
Dobré jídlo je jako umělecké dílo, musíte dokonale zvládnout řemeslo a pak ladíte do kulinářského zázraku.Víte, že Magdalena Dobromila servírovala „tatarský biftek“?Domácí kuchařka je grunt české kuchyně. Při čtení si teprve uvědomíte, že už vše bylo vymyšleno a její následovníci už vlastně jen přizpůsobovali její recepty a doporučení době. Pochopitelně se za 200 let mnohé změnilo, kuchařky mají méně času, ale zase mají různé nástroje, které jim usnadní život, třeba o elektrické troubě, mixéru, krouhači či hnětači si mohla nechat pouze zdát! Ano, některé recepty jsou složité a vyžadují spoustu času. Také některé ingredience jsou nedostupné. Přežívá názor, že Magdalena Dobromila Rettigová vařila těžce a nemoderně. Omyl! S Magdalenou Dobromilou si vaření užijete! A navíc je to nesmírně půvabné čtení.
5.0 z 5 2 hodnocení čtenářů
2× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
5 z 5 hvězdiček Libuše registrovaný uživatel
Krásná kniha o vaření do každé kuchyně, určitě vhodná i jako dárek
Kniha, Fortuna Libri, 2016, 9788075460707
5 z 5 hvězdiček Dědečekhříbeček registrovaný uživatel
Staré pracovní postupy...
Kniha, Fortuna Libri, 2016, 9788075460707
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.