Čarodějnice E-kniha
Čarodějnice - Roman Troják Nedostupné

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Mít čarodějné schopnosti, ještě neznamená, že máte vyhráno. Zvláště, když je vaším protivníkem inkvizice! Celá země má strach. Obyčejní lidé se bojí o holý život! A už to trvá příliš dlouho. Nikdo si už nepamatuje, jak se tahle země jmenuje, natož aby někdo znal její pravou historii. Vy ale máte tajný úkol. Musíte všechny přesvědčit o pravdivosti… Přejít na celý popis

Parker S. Huntington: Niccolo Andretti Na jeho hlavu je vypsána milionová odměna. Ona bojuje za svou sestru a zkusí ho vydírat... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Mít čarodějné schopnosti, ještě neznamená, že máte vyhráno. Zvláště, když je vaším protivníkem inkvizice! Celá země má strach. Obyčejní lidé se bojí o holý život! A už to trvá příliš dlouho. Nikdo si už nepamatuje, jak se tahle země jmenuje, natož aby někdo znal její pravou historii.

Vy ale máte tajný úkol. Musíte všechny přesvědčit o pravdivosti starého proroctví.

O proroctví, které je roztroušené v útržcích někde mezi lidmi po celé zemi. Cokoliv psaného je zde ale přísně zakázáno. A lidé se bojí spolu hovořit.

Jak máte všechny ty vystrašené lidské bytosti přesvědčit, aby se konečně vzchopili a postavili společnému nepříteli? Lidé nevěří ani vám, ani sobě navzájem. Jak tedy máte splnit poslání, aniž by vás upálili na hranici?

Čarodějnictví je zatraceně těžké řemeslo! To mi věřte. O to víc, když ta vaše kouzla vlastně ani tak moc kouzly nejsou…

Tento příběh je psán srdcem. Způsobem, který hladí po duši. Svým kouzlem tu působí už od počátku tisíciletí. Četli jej děti i dospělí, muži i ženy. Ženám se líbí o trošku víc než mužům, ale jen proto, že ženy mívají o trošku blíž k vlastnímu srdci.

Sdílet 0

Nakladatel
OFTIS
jazyk
čeština
Počet stran
134
datum vydání
1.01.2003

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda