Body-psychoterapie E-kniha

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

V minulosti nebyla praxe body-psychoterapie brána v profesionálních kruzích tak vážně jako tradičnější psychoterapeutické přístupy. Kniha Body-psychoterapie obnovuje rovnováhu a nabízí vhledy do mnohotvárnosti přístupů v oblasti psychoterapie orientované na tělo. Řada renomovaných autorů představuje nové oblasti vývoje, nové teorie… Přejít na celý popis

Gillian McAllisterová: Stane se včera Zítra se stane matkou vraha, ale to nesmí dopustit! Je odhodlaná vracet se den za dnem tak daleko zpátky časem, dokud nenajde způsob, jak tomu zabránit. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

V minulosti nebyla praxe body-psychoterapie brána v profesionálních kruzích tak vážně jako tradičnější psychoterapeutické přístupy.

Kniha Body-psychoterapie obnovuje rovnováhu a nabízí vhledy do mnohotvárnosti přístupů v oblasti psychoterapie orientované na tělo. Řada renomovaných autorů představuje nové oblasti vývoje, nové teorie a klinický materiál. Jejich příspěvky zahrnují:

  • historii body-psychoterapie
  • teoretické pohledy na body-psychoterapii, včetně postreichiánského přístupu a vývoje integrativních metodologií
  • body-psychoterapie v praxi včetně použití při traumatu a regresi
  • budoucnost body-psychoterapie

Tato kniha prokazuje, jak může být body-psychoterapie uzdravující, hojivá a prospěšná. Představuje základní literaturu pro postgraduální studium a pro profesionály, kteří už pracují v tomto oboru anebo se s ním chtějí více seznámit, aby ho zařadili do své praxe.

Svými články přispěli: Rose Cameronová, Roz Carrollová, Bernd Eiden, Margaret Landaleová, Babette Rothschildová, Andrew Samuels, Nick Totton, Philippa Vicková a Roger J. Woolger.

Sdílet 0

Nakladatel
Maitrea
jazyk
čeština
Počet stran
351
datum vydání
1.01.2018

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda