Under Pressure Thomas Keller

Under Pressure - Thomas Keller

Under Pressure

Thomas Keller

Četl(a) jsem
Chci přečíst

Kniha ( pevná vazba )

1,692 Kč s DPH
Ušetříte 198 Kč Běžně 1,890 Kč

E-shopové listy

K nákupu nad 199 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Sous-vide (z francouzštiny, v překladu znamená "ve vakuu") je kuchařská metoda, při níž se potraviny připravují ve vzduchotěsném umělohmotném obalu ve vodní lázni. Takto vakuované se jídlo pošíruje po dlouhou dobu – běžně i 72 hodin – o přesně vypočítané teplotě, která je mnohem nižší než ta, která se pro vaření obvykle používá. Nejčastěji je to… Přejít na celý popis

e-gabaldon za 149 Kč Bichle od Diany Gabaldon ve čtečce nic neváží, takže proč si jich nepořídit hned několik? Tím spíš, když každá e-kniha ze série Cizinka a Lord John stojí pouze 149 Kč Více informací

Popis

Sous-vide (z francouzštiny, v překladu znamená "ve vakuu") je kuchařská metoda, při níž se potraviny připravují ve vzduchotěsném umělohmotném obalu ve vodní lázni. Takto vakuované se jídlo pošíruje po dlouhou dobu – běžně i 72 hodin – o přesně vypočítané teplotě, která je mnohem nižší než ta, která se pro vaření obvykle používá. Nejčastěji je to teplota kolem 60 °C. Záměrem je zachovat přirozenou chuť a texturu kvalitní potraviny. Po letech pokusů a omylů při práci vlastního týmu kuchařů sepsal Thomas Keller tuto jedninečnou kuchařku, obsahující výběch těch nejlepších dosud nikdy nezveřejněných receptů, které využívají špičkové restaurace v Paříži a New Yorku.

Sdílet 0

isbn
978-1-57965-351-4
ean
9781579653514
Jazyk
angličtina
Počet stran
295
Vazba
pevná vazba

Jak si vede v knihy Dobrovský?

115364. v e-shopu | 146050. minulý týden

6383. v English literature | 9500. minulý týden

Hodnocení a recenze čtenářů

5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Nic moc 1 2 3 4 Perfektní 5

Další knihy autora