Under Pressure Thomas Keller

Under Pressure - Thomas Keller

Under Pressure

Thomas Keller

Četl(a) jsem
Chci přečíst

Kniha

  • Produkt je vyprodaný.

Sous-vide (z francouzštiny, v překladu znamená ve vakuu ) je kuchařská metoda, při níž se potraviny připravují ve vzduchotěsném umělohmotném obalu ve vodní lázni. Takto vakuované se jídlo pošíruje po dlouhou dobu – běžně i 72 hodin – o přesně vypočítané teplotě, která je mnohem nižší než ta, která se pro vaření obvykle používá. Nejčastěji je to… Přejít na celý popis

Balíček pro milovníky hrůzy | 2+1 ZDARMA Máte pro strach uděláno? Užijte si balíček 3 hororových knih za cenu 2! Více informací

Popis

Sous-vide (z francouzštiny, v překladu znamená ve vakuu ) je kuchařská metoda, při níž se potraviny připravují ve vzduchotěsném umělohmotném obalu ve vodní lázni. Takto vakuované se jídlo pošíruje po dlouhou dobu – běžně i 72 hodin – o přesně vypočítané teplotě, která je mnohem nižší než ta, která se pro vaření obvykle používá. Nejčastěji je to teplota kolem 60 °C. Záměrem je zachovat přirozenou chuť a texturu kvalitní potraviny. Po letech pokusů a omylů při práci vlastního týmu kuchařů sepsal Thomas Keller tuto jedninečnou kuchařku, obsahující výběch těch nejlepších dosud nikdy nezveřejněných receptů, které využívají špičkové restaurace v Paříži a New Yorku.

Sdílet 0

isbn
978-1-57965-351-4
ean
9781579653514

Bestseller v knihy Dobrovský

133718. v e-shopu | 103843. minulý týden

7929. v English literature |

Hodnocení čtenářů

5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Nic moc 1 2 3 4 Perfektní 5

Další knihy autora