0.0 z 5 hvězdiček
měkká vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je nedostupný.
Back in print – the ultimate guide to the most-loved Spanish food, from the authors of the bestselling Spain: The Cookbook With its appetizing dishes of bite-sized food, usually eaten before dinner, tapas and tapas culture are a Spanish way of life... and the most popular and convivial way to enjoy Spanish food. Served in bars all over Spain,… Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Novinka Whiskypedia (New and Updated Edition)
-
Bestseller Adam Dolník: Svět elitního vyjednavače
-
Crumbs
-
Paradiso
-
The Silver Spoon Pasta
-
World Atlas of Coffee
-
Vegetables: The Indian Way
-
Old Prague Cookbook
-
Crarter's Kitchen
-
Ottolenghi COMFORT
-
Bestseller Novinka Léta sametová
-
Meat, Poultry & Game
-
Bestseller Na lovu
-
Good Things
-
The Unofficial Big Lebowski Cocktail Book
-
Italy by Ingredient
-
A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
Love Japan, Recipes from our Japanese American Kitchen
-
The Glucose Goddess Method
-
Padella
-
Gastronogeek Cult TV Cookbook
-
At My Italian Table
-
Amarone and the Fine Wines of Verona
-
Bestseller Andulka Andula - Veselé příběhy na dobrou noc
Back in print – the ultimate guide to the most-loved Spanish food, from the authors of the bestselling Spain: The Cookbook With its appetizing dishes of bite-sized food, usually eaten before dinner, tapas and tapas culture are a Spanish way of life... and the most popular and convivial way to enjoy Spanish food. Served in bars all over Spain, good tapas comes from the perfect marriage of food, drink, and conversation. This complete guide contains over 250 easy-to-follow authentic recipes to serve with drinks in typical Spanish style, or to combine as a feast to share. With a career in food writing spanning 50 years, Simone Ortega was the foremost authority on traditional Spanish cooking, and contributed to countless newspapers and magazines. Inés Ortega has written many cookbooks and collaborated with her mother on this and the bestselling Spain: The Cookbook. José Andrés grew up in Spain and trained under Ferran Adrià at elBulli before moving to the USA, where he was one of the first chefs to introduce tapas to American restaurant-goers.
- Nakladatel
- Phaidon
- datum vydání
- 1.01.2018
- ean
- 9780714879116
- Počet stran
- 432
- jazyk
- angličtina
- Vazba
- pevná vazba
- isbn
- 978-0-7148-7911-6
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
-
Máme pro vás novinku: Pojištění proti poškození a ztrátě pro nákupy bez starostí
-
Svědectví o životě v KLDR 2 - Hovory z rudého pekla | RECENZE
-
10 nejlepších deskovek, které prostě musíte vyzkoušet!
-
Pirueta - když se hokej potká s baletem: Pohádka, které nejde odolat | RECENZE
-
Darujte dětem kouzlo Vánoc: jedinečný set Albi tužky a Zimních pohádek jen u nás!
-
Láska na spadnutí: Román plný pořádného jiskření a lehkého humoru | RECENZE
-
5 nejkrásnějších vánočních obálek a pár tipů navíc
-
Tipy na knižní dárečky pro malé čtenáře | Vánoce voní knihou
-
Atomové šelmy: Když predátoři vyrážejí na lov postapo fanoušků | RECENZE
-
Festival Knižních závisláků 2026: Poprvé v Praze! Vstupenky v prodeji za zvýhodněnou cenu
-
Stranger Things 5: První vlna nasadila laťku hodně vysoko | RECENZE BEZ SPOILERŮ
-
Atmosféra, která pohltí: T. J. Reid přináší další silný román| RECENZE