0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( měkká vazba )
- Produkt je nedostupný.
‘His account of their “foodie family road trip†establishes Booth as the next Bill Bryson.’ New York TimesJapan is the pre-eminent food nation on earth. The creativity of the Japanese, their dedication and ingenuity, not to mention courage in the face of dishes such as cod sperm and octopus ice cream, is only now beginning to be fully… Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
The Bucket List: Wildlife: 1,000 Beautiful Places to See Animals, Birds, and Fish
-
AK 154 Kavkaz 1:700.000 / automapa
-
Walt Disney’s Disneyland
-
Lonely Planet Epic Van Trips of Europe
-
Sushi
-
Moonlight Express
-
Novinka The Boy Who Biked the World Part 1
-
Sushi
-
DK New Zealand
-
WFLP USA LP´S Best of 3rd edition
-
PER | Level 3: The Hunchback of Notre-Dame
-
Philip's RGS World Atlas (A4)
-
Novinka The Boy Who Biked the World Part 2
-
The Bucket List
-
Víno a vinařství - kapesní průvodce/anglicky
-
NYT. 36 Hours. World. 150 Cities from Abu Dhabi to Zurich
-
Wanderlust Nordics
-
The Parklands
-
Lonely Planet Czech Phrasebook & Dictionary
-
Mangia
-
Sushi - Doma, krok za krokem
-
The Prague Lion Hunt / Prahou kráčí lev (anglicky)
-
Beyond the City
-
Beyond the Story
‘His account of their “foodie family road trip†establishes Booth as the next Bill Bryson.’ New York TimesJapan is the pre-eminent food nation on earth. The creativity of the Japanese, their dedication and ingenuity, not to mention courage in the face of dishes such as cod sperm and octopus ice cream, is only now beginning to be fully appreciated in the sushi-saturated West, as are the remarkable health benefits of the traditional Japanese diet.Food and travel writer Michael Booth sets of to take the culinary pulse of contemporary Japan and he and his young family travel the length of the country - from bear-infested, beer-loving Hokkaido to snake-infested, seaweed-loving Okinawa.What do the Japanese know about food? Perhaps more than anyone else on earth, judging by this fascinating and funny journey through an extraordinary food-obsessed country.Winner of the Guild of Food Writers Kate Whiteman Award for the best book on food and travel.
- Nakladatel
- Vintage Publishing
- Rozměr
- 129 x 192 x 22
- jazyk
- angličtina
- Počet stran
- 336
- Hmotnost
- 240 g
- isbn
- 978-0-09-951644-6
- Vazba
- měkká vazba
- datum vydání
- 6.05.2010
- ean
- 9780099516446
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
-
Triumf pro českou fantastiku: Legie je Knihou roku Lidových novin
-
10 nejlepších deskovek, které prostě musíte vyzkoušet!
-
AOMU: česká aromaterapie, která zpříjemní čtení i každý den
-
Těchto 5 knih potěší každého fanouška napínavých příběhů | Vánoce voní knihou
-
Máme pro vás novinku: Pojištění proti poškození a ztrátě pro nákupy bez starostí
-
Svědectví o životě v KLDR 2 - Hovory z rudého pekla | RECENZE
-
Pirueta - když se hokej potká s baletem: Pohádka, které nejde odolat | RECENZE
-
Darujte dětem kouzlo Vánoc: jedinečný set Albi tužky a Zimních pohádek jen u nás!
-
Láska na spadnutí: Román plný pořádného jiskření a lehkého humoru | RECENZE
-
5 nejkrásnějších vánočních obálek a pár tipů navíc
-
Tipy na knižní dárečky pro malé čtenáře | Vánoce voní knihou
-
Atomové šelmy: Když predátoři vyrážejí na lov postapo fanoušků | RECENZE