Psychohry

Kniha ( pevná vazba )

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Báječný únik

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 199 Kč

Báječný únik

Čtyři cizí lidé jsou nezvěstní. Na místě jejich posledního výskytu pokaždé zůstane přání k narozeninám, kde stojí: DÁREK PRO TEBE JE TAHLE HRA. MÁŠ ODVAHU HRÁT? Policie se nijak neznepokojuje - vždyť je to jen hra. Rodiny zmizelých však šílí strachem a psycholožka a soukromá detektivka dr. Augusta Bloomová se nechá svým kolegou Marcusem… Přejít na celý popis

Michala Ries: Zadrž dech Nenávidí její pokřivený odraz. Mohl by milovat její skutečné já? Co se stane, když ji dožene minulost, před kterou chtěla utéct? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Čtyři cizí lidé jsou nezvěstní. Na místě jejich posledního výskytu pokaždé zůstane přání k narozeninám, kde stojí: DÁREK PRO TEBE JE TAHLE HRA. MÁŠ ODVAHU HRÁT? Policie se nijak neznepokojuje - vždyť je to jen hra. Rodiny zmizelých však šílí strachem a psycholožka a soukromá detektivka dr. Augusta Bloomová se nechá svým kolegou Marcusem Jamesonem, bývalým špionem z MI6, přesvědčit, aby se pustili do pátrání na vlastní pěst. Jak Bloomová proniká stále hlouběji do životů pohřešovaných, přichází na to, že všechny něco spojuje. A to něco je vskutku velmi nebezpečné. Případ nabývá kolosálních rozměrů s dalšími nahlášenými pohřešovanými a stále novými přáníčky, která po sobě zanechali. Doktorka Bloomová nemá času nazbyt - musí záhadu urychleně rozplést a najít manipulátora, který tahá za nitky. Nehraje však nepříteli vším, co podniká, nevědomky do karet? Co když jsou nezvěstní lidé ti, kterých byste se měli bát?

Sdílet 0

Nakladatel
Jota
Rozměr
153 x 217 x 29
datum dotisku
2.10.2019
ean
9788075655493
Počet stran
308
Vydání
1
jazyk
čeština
Vazba
pevná vazba
datum vydání
23.10.2019
isbn
978-80-7565-549-3

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.3 z 5 8 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 4 z 5 hvězdiček Yuri Uživatel aplikace KDčko

    Kniha byla ze začátku velmi zajímavá a opravdu mě zajímalo, jak to celé dopadne, ale asi za půlkou knihy to začalo být takové... řekněme táhlé a nic moc se nedělo. A pak ke konci bum, parádní plot twist, na který jsem ale začínala mít trochu podezření už od určité části knihy. Celkově se knížka hezky četla, ale asi mi to stačilo jednou.

    E-kniha, Jota, 2019,

  • 4 z 5 hvězdiček Světlana registrovaný uživatel

    Kniha mě pohltila jedním dechem. Je psaná velmi čtivě. Krásně vykreslené postavy a zapletka velmi zajímavá. Knížku doporučuji, určitě stojí za přečtení :)

    Kniha, Jota, 2019, 9788075655493

  • 2 z 5 hvězdiček Beáta Rousová registrovaný uživatel

    Na začátku této knihy jsem si řekla páni tak to bude super čtivo. Bohužel jak jsem četla pořád dál a dál už jsem tak nadšená nebyla. Nápad dobrý - psychohry to je prostě paráda...akorát jsem nejspíš asi už moc náročná a kniha mě úplně nepohltila. Odhalení hlavního psychopata mě vlastně ani nezajímal a celkově jak se příběh rozvíjel mi bylo celkem jedno. Neříkám že kniha byla vyloženě špatná - nápad to byl dobrý - jen mi tam něco chybělo aby mě kniha bavila. Rozhodně se kniha může někomu líbit , ale já jsem už prostě moc náročná. Kdybych knihu četla pár let zpět byla bych nadšená. Byla jsem trochu zmatená z příběhu Seraphine - tato dějová linka byla moc zajímavá jen mě pak zaskočilo že jde o minulost. Nevím zda jsem to někde přehlídla nebo zda to tam nebylo zmíněno. Za mě bohužel ne moc dobrá kniha.

    Kniha, Jota, 2019, 9788075655493

  • 2 z 5 hvězdiček Kateřina registrovaný uživatel

    Kniha měla velmi slibný začátek. Děj byl velmi akční a kniha vás vtáhla do děje. Ale to se asi v jedné třetině knihy zlomilo a děj začal být zdlouhavý a nudný. Do čtení jsem se musela začít nudit. Ke konci knížky se zase děj rozběhl. Námět knihy se mi ale líbil. Ale znovu bych po knížce nesáhla.

    Kniha, Jota, 2019, 9788075655493

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 294 Kč Nápověda