Námluvy s kocourem

Autor Metz Melinda

Námluvy s kocourem - Metz Melinda Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Svou životní lásku vložila do něžných tlapek… Jamie Snyderová má čtyřiatřicet a je single, ale rozhodně není připravena se znovu vázat. Po strašlivém Roce-bez-vyvoleného, Roce-Sebestřednéhop-chlapa a Roce-Nějakjsemzapomnělžejsemženat se není co divit, že Jamie hodlá slavit svůj rok – a MacGyverův! MacGyver je roztomilé mourovaté kotě, co rádo… Přejít na celý popis

Lena Kiefer: Westwell: Tíživá lehkost lásky Jejich starší sourozenci zemřeli, protože se milovali. Oni byli předurčeni k tomu, aby se nenáviděli. Ale proti citům jsou bezmocní. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Svou životní lásku vložila do něžných tlapek… Jamie Snyderová má čtyřiatřicet a je single, ale rozhodně není připravena se znovu vázat. Po strašlivém Roce-bez-vyvoleného, Roce-Sebestřednéhop-chlapa a Roce-Nějakjsemzapomnělžejsemženat se není co divit, že Jamie hodlá slavit svůj rok – a MacGyverův! MacGyver je roztomilé mourovaté kotě, co rádo krade sousedům věci a má jasný názor na to, jak by měla jeho panička žít. A je to jediný chlap, kterému Jamie věří. MacGyver cítí Jamienu osamělost. A také cítí, že je zaujatá jejich sousedem Davidem, mladým pohledným pekařem, který už má dost svých přátel a jejich „dobrých“ rad. A tak bere MacGyver věci do svých tlapek…a není nic, co by s trochou kočičí inteligence, šarmu a pečlivě naplánovanými čórkami nedokázal!

Sdílet 0

kategorie
Knihy » Beletrie » Humor a satira
Nakladatel
Ikar
Rozměr
136 x 208 x 29
jazyk
čeština
Počet stran
288
Vydání
1
isbn
978-80-249-3821-9
Vazba
pevná vazba
datum vydání
13.02.2019
ean
9788024938219

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Veronika Bařinová registrovaný uživatel

    Když se mi dostala takhle kniha do rukou, vůbec jsem nevěděla co od ní očekávat. Ke knize jsem se dostala přes svojí kamarádku a tak jsem si řekla, že by nebyl úplně špatný nápad přečíst si zase něco, po čem jsem dlouho nesáhla. Děj knihy se mi velmi líbil už jenom nápadem, samozřejmě nikdo nechceme spoilery a tak více neprozradím. Nejvíce se mi na knize líbilo asi to, že i když je vyprávěná ze dvou pohledů, tak se mi nestalo, že bych se v dějové linii ztratila. Rozhodně knihu doporučuji lidem, kteří hledají lehké a zároveň velmi humorné čtení. Kniha si zaslouží plný počet bodů.

    Kniha, Ikar, 2019, 9788024938219

  • 5 z 5 hvězdiček Věra Reňáková registrovaný uživatel

    Tak takhle dlouho jsem se již nepobavila, prostě úžasný. Vzhledem k tomu, že mám též kocoura a labradorskou fenku, chápu vše co je v knize popsané. Moc mě bavilo pohled kocoura, který dával dohromady lidičky smutné duše. Akorát škoda poslední kapitoly, že to rovnou přeskočilo o rok a my přišli o další vyprávění.

    Kniha, Ikar, 2019, 9788024938219

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda