Kurz malování prsty

Autor Iris Scott

Kniha ( měkká vazba )

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dědictví špionů

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 999 Kč dárek zdarma v hodnotě 299 Kč

Dědictví špionů

Autorka Iris Scott přichází se svými převratnými kurzy malování prsty, které jsou skvělé pro všechny, zvláště pro začátečníky. Malování prsty je klasická forma meditace a terapie „hrou“, ideální pro všechny fanoušky relaxačních omalovánek pro dospělé a jiných druhů relaxace pomocí tvoření. Srozumitelné návody vám pomohou najít odhodlání vytvořit… Přejít na celý popis

Šikmý kostel 3 Dlouho očekávaná literární senzace JIŽ V PRODEJI! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Autorka Iris Scott přichází se svými převratnými kurzy malování prsty, které jsou skvělé pro všechny, zvláště pro začátečníky. Malování prsty je klasická forma meditace a terapie „hrou“, ideální pro všechny fanoušky relaxačních omalovánek pro dospělé a jiných druhů relaxace pomocí tvoření. Srozumitelné návody vám pomohou najít odhodlání vytvořit svůj první projekt malovaný prsty a tento druh tvoření si zamilovat.   Iris nám ukazuje, jak pomocí své jednoduché techniky, kdy barvy samy utváří malbu, vytvořit bez pomoci štětců impresionistický obraz, který oplývá životem. Díky kompletním návodům krok za krokem zahrnujícím podrobné instrukce a detailní fotografie si budete připadat, jako byste se účastnili jednoho z populárních Irisiných kurzů. Kurz malování prsty obsahuje překrásné malby jako Kapři Koi, Mokrá silnice, Červené květiny a Slečna mezi listy, na kterých se naučíte vytvořit bezchybné umělecké dílo za jeden den, abyste si jej pak mohli pověsit na zeď nebo někomu věnovat jako originální dárek.   Udělejte si volný víkend a trochu si zašpiňte ruce!  

Sdílet 0

Nakladatel
Zoner Press
Rozměr
212 x 262 x 15
jazyk
čeština
Počet stran
160
datum vydání
1.02.2017
isbn
978-80-7413-341-1
Vazba
měkká vazba
datum dotisku
23.02.2024
ean
9788074133411

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.5 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 4 z 5 hvězdiček Aneta S. registrovaný uživatel

    Obdivuji každého, kdo umí kreslit prsty (kdo vůbec umí kreslit, natož prsty). Je to docela zábavné tvoření, i když v mém případě spíš patlání :)

    Kniha, Zoner Press, 2017, 9788074133411

  • 5 z 5 hvězdiček Linda registrovaný uživatel

    Kniha se mi moc líbila - za jeden víkend můžete totiž podle návodu vytvořit "umělecké dílo". Dávám do úvozovek, protože člověk kreslí podle popsaných kroků, ale v mých očích ten výsledek je fakt umělecké dílo ;-) Kreslí se skutečně prsty v rukavicích (abychom si pokožku nepoškodili barvami), takže odpadá vymývání štětců, což je super. Nejvíc se mi líbí obraz, který je i na titulní straně publikace - ten se mi docela povedl. Zkoušela jsem i Kapry Koi, ale ti nebyli tak přesvědčiví :-) V nabídce této knihy jsou ještě Mraky, Slečna mezi listy, Červené květiny a Mokrá silnice. Myslím, že takové vlastní výtvory, byť podle návodu (ne každý jsme holt jako Rembrandt) jsou skvělým osobní dárkem pro někoho na kom nám záleží.

    Kniha, Zoner Press, 2017, 9788074133411

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 369 Kč Nápověda