Falafel for Breakfast: Modern Middle Eastern Recipes for any time of the day from Kepos Street Food
Falafel for Breakfast: Modern Middle Eastern Recipes for any time of the day from Kepos Street Food - Michael Rantissi,Kristy Frawley Nedostupné

Falafel for Breakfast: Modern Middle Eastern Recipes for any time of the day from Kepos Street Food

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

130 accessible recipes that opens up a world of Middle Eastern flavours and ingredients for the contemporary home cook. Full of flavour... generous... made for sharing.Israeli-born chef Michael Rantissi has converted the brunching crowds from customary bacon and eggs to his sharing plates laden with falafel, labneh, spicy dukkah and pita bread… Přejít na celý popis

Darcy Coates: Šeptající mrtví Šeptání mrtvých zní jasně a zřetelně, zatímco vlastní minulost tone v němé mlze... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

130 accessible recipes that opens up a world of Middle Eastern flavours and ingredients for the contemporary home cook. Full of flavour... generous... made for sharing.Israeli-born chef Michael Rantissi has converted the brunching crowds from customary bacon and eggs to his sharing plates laden with falafel, labneh, spicy dukkah and pita bread warm from the oven.Yet his reach extends much further than breakfast at his busy inner-city Sydney bistro. He makes the best of fresh ingredients to create mouthwatering meals: hearty slow-cooked braises, spicy burgers, spectacular fish dishes, plus an array of salads that will knock your socks off. To finish are delicious pastries, breads and syrup-laden cakes that turn a meal into a feast.Falafel for Breakfast brings you 140 easy recipes that open up a world of Middle Eastern flavours for the home cook. Author bio: Michael Rantissi grew up in Tel Aviv and trained in Israel, Paris and New York. He moved to Sydney in 2005 where he worked at the iconic Bathers' Pavilion for a number of years before opening Kepos Street Kitchen in 2012. Kristy Frawley has worked in hospitality for many years, most recently at The Bathers' Pavilion.

Sdílet 0

Nakladatel
Murdoch Books
datum vydání
1.01.2014
ean
9781743364444
Počet stran
256
jazyk
angličtina
Vazba
pevná vazba
isbn
978-1-74336-444-4

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda