Dewey
Dewey - Myronová Vicki Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

V této knize se odehrává příběh malého nalezeného koťátka, který dostane jméno Dewey. Dewey je obdařen úžasnou vlastností, dokáže si získat sympatie lidí, umí ovlivnit jejich životy k lepšímu a to vše v jedné malé knihovně v malém americkém městečku. Když v roce 2006 zemřel, oplakávaly ho doslova tisíce lidí. Avšak jeho odkaz žije dál, jak… Přejít na celý popis

Knížky od 4 Kč?! To je náš DOBRO.BLEŠÁK Náš online DORBO.BLEŠÁK plníme každý týden novými a zajímavými tituly, které za tyto ceny jinde nenajdete. Knížky od 4 Kč v našem DOBRO.BLEŠÁKU jsou ale jen omezený čas a brzy zmizí. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

V této knize se odehrává příběh malého nalezeného koťátka, který dostane jméno Dewey. Dewey je obdařen úžasnou vlastností, dokáže si získat sympatie lidí, umí ovlivnit jejich životy k lepšímu a to vše v jedné malé knihovně v malém americkém městečku. Když v roce 2006 zemřel, oplakávaly ho doslova tisíce lidí. Avšak jeho odkaz žije dál, jak dokládá tato kniha, která se po vydání stala okamžitě světovým bestsellerem. Prodalo se jí kolem milionu výtisků, práva koupilo téměř třicet zemí a jeho osud zaujal natolik, že se chystá i filmová verze. Jeho příběh totiž dokazuje, že pocit sounáležitosti mezi lidmi ani laskavost kupodivu v dnešním bláznivém světě dosud nevymřely.

Sdílet 0

kategorie
Knihy » Beletrie » Humor a satira
Nakladatel
Ikar
Rozměr
138 x 208 x 28
isbn
978-80-249-1284-4
Počet stran
316
datum vydání
1.01.2010
ean
9788024912844
Vazba
pevná vazba
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Klaudia registrovaný uživatel

    Páčia sa mi príbehy o tom, ako nejaké zviera reálne dokázalo pomôcť ľuďom. Kniha zachytáva celý život kocúra Deweyho, ktorý žil dlhé roky v knižnici a rozdával radosť všetkým okolo seba. Príbeh bol niekedy trochu zdĺhavý, ale v mnohých častiach veľmi emotívny. Je to veľmi pekná kniha, ktorá určite stojí za prečítanie.

    Kniha, Ikar, 2010, 9788024912844

  • 5 z 5 hvězdiček Petra Blahoutová registrovaný uživatel

    Krásné vyprávění o nalezeném kocourkovi Deweyovi, který se "omylem" dostal do knihovny. Navíc je příběh inspirovám skutečností což knížce dává větší hloubku. V jistých místech příběhu, kdy autorka a zároveň i majitelka kocoura, vypráví o různých situacích jsem viděla i své kočky :D. Mohu doporučit všem milovníkům koček.

    Kniha, Ikar, 2010, 9788024912844

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda