Chefwise

Autor Shari Bayer

Chefwise - Shari Bayer Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Podezřelý

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 349 Kč

Podezřelý

The world's leading chefs offer inspiration, advice, and life lessons from both in and out of the kitchen To become a great chef or to run a top restaurant, you need to learn from those who have already been there and done it: the chefs. In this unique book, author Shari Bayer has collected the wisdom of Michelin-star celebrities, rising… Přejít na celý popis

Mona Kasten: Křehké srdce Jsou si tak blízcí, a přesto jako by je dělil celý svět. Emotivní milostný příběh Mony Kasten pokračuje! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

The world's leading chefs offer inspiration, advice, and life lessons from both in and out of the kitchen To become a great chef or to run a top restaurant, you need to learn from those who have already been there and done it: the chefs. In this unique book, author Shari Bayer has collected the wisdom of Michelin-star celebrities, rising professionals, and restaurant owners all over the world to provide essential insider advice for all aspiring chefs and culinary business people. With wide appeal to chefs and other professionals already in the industry, foodies, and anyone who dreams of opening their own restaurant, this is one of the first books to provide real insight into and examination of the mechanisms of the culinary industry from a contemporary and holistic perspective, rather than being focused on recipes and techniques.Filled with inspirational lessons and personal anecdotes, Chefwise covers the things that are not normally taught in culinary school but are essential parts of a contemporary chef's everyday job from being a creative cook and inspirational leader to a savvy entrepreneur and social-media expert. A What They Don't Teach You at Harvard Business School for the hospitality industry. Featured chefs include Massimo Bottura, Jeremy Chan, Tom Colicchio, Nina Compton, Wylie Dufresne, Suzanne Goin, Enrique Olvera, Eric Ripert, Clare Smyth, Jean-Georges Vongerichten, and Alice Waters, among others.

Sdílet 0

Nakladatel
Phaidon
datum vydání
1.01.2023
ean
9781838666231
Počet stran
384
jazyk
angličtina
Vazba
pevná vazba
isbn
978-1-83866-623-1

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda