Jane Doe: Klíč ke všem duším

Jane Doe: Klíč ke všem duším

Součástí série: Jane Doe 2. díl z 2

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Temná komora

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 99 Kč

Temná komora

POKRAČOVÁNÍ FANTASY PŘÍBĚHU S HRDINKOU JANE DOE |   Jane Doe je ve větším nebezpečí než kdy dřív. Ničemný Roth stále hledá bájné, všemocné Moře zrození a ještě k tomu nadále vězní jejího otce. Panství, to posvátné místo mezi místy, umírá. A co je nejhorší? Jane se dozvěděla, že ona sama je jedním z klíčů, které jsou potřeba k záchraně Panství.… Přejít na celý popis

Gillian McAllisterová: Stane se včera Zítra se stane matkou vraha, ale to nesmí dopustit! Je odhodlaná vracet se den za dnem tak daleko zpátky časem, dokud nenajde způsob, jak tomu zabránit. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

POKRAČOVÁNÍ FANTASY PŘÍBĚHU S HRDINKOU JANE DOE |
 
Jane Doe je ve větším nebezpečí než kdy dřív. Ničemný Roth stále hledá bájné, všemocné Moře zrození a ještě k tomu nadále vězní jejího otce. Panství, to posvátné místo mezi místy, umírá. A co je nejhorší? Jane se dozvěděla, že ona sama je jedním z klíčů, které jsou potřeba k záchraně Panství. Problém ovšem je, že uvízla v umírajícím světě Arakaanu a jeho lidé mají svá vlastní překvapivá tajemství.
 
S trochou pomoci od její kamarádky, pyromanky Violet, a pochybného spojence Hikoryho musí Jane najít odvahu přijmout svůj osud a čelit svým nejtemnějším obavám, zatímco životy každé živé duše ve všech světech visí na vlásku.

 

Sdílet 0

série
Jane Doe 2. díl z 2
Další ze série
1. Jane Doe: Kolébka všech světů
2. Jane Doe: Klíč ke všem duším
kategorie
Knihy » Literatura pro děti a mládež » Knihy pro mládež » Fantasy, sci-fi a horor » Fantasy
Knihy » Beletrie » Young Adult
Témata
kamarádky
Nakladatel
King Cool
Rozměr
142 x 208 x 35
jazyk
čeština
Počet stran
344
Vydání
1
isbn
978-80-7585-602-9
Vazba
pevná vazba
datum vydání
21.06.2021
ean
9788075856029
  • Lucie Dvořáková Lucie Dvořáková

    Moc bych si přála, aby podle knih vznikly i filmy či seriál. V obou dílech totiž najdete množství akce, vtipných rozhovorů, napětí a překvapivých rozuzlení. Fantastická část série je nepochybně inspirována mou milovanou Narnií, akční část podle některých zdrojů Mad Maxem, i když mě víc připomíná Laru Croft, která má podobnou chrámovou atmosféru, takže v audiovizuální podobě by měla Jane Doe určitě obrovský úspěch.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.4 z 5 9 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 5.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Lujza Lucie Kollárová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Velmi krásně navazující příběh na první díl. Vlastně si musíte pamatovat posledních 5 vět z prvního dílu - až tak moc na sebe knihy navazují. Příběh je komplexní, plno zvratů, samá akce, víra v přátelství a drobeček lásky. Postavy do sebe zapadají jako ozubená kolečka v hodinovém strojku. Z celé knihy ční emoce a čte se jedním dechem. Úžasné fanatsy spojující tolik světů dohromady. Rozhodně doporučuji. PS: Autor asi miluje slovo "zatraceně", protože se tam objevuje opravdu často.

    Kniha, King Cool, 2021, 9788075856029

  • 5 z 5 hvězdiček Katka Konopásek registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Kolébku všech světů a klíč ke všem duším, jsem přečetla během 2 dnů na dovolené a to jedním dechem. Škoda že není další pokračování:-). Děj má spád a je neočekávaný, plný zvratů. Těm kteří mají duši dítěte vřele doporučuji.

    E-kniha, King Cool, 2021,

  • 4 z 5 hvězdiček Magdalena registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Moc pěkné čtení, nečetla jsem první díl, ale autor vše vysvětluje, takže se kniha dá číst i bez znalosti prvního dílu. Příběh hezky odsýpá, žádný zbytečný zdržovačky, aby byla kniha co nejdelší. Opravdu povedené čtení a možná někde dodatečně přečtu i první dil.

    Kniha, King Cool, 2021, 9788075856029

  • 5 z 5 hvězdiček Jarmila Verebelyová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    První díl mi stal v knihovně dlouho,vlastně sem ho koupila jen kvůli ceně teď po dlouhé době jsem otevřela první díl a nakonec i druhý a byla chyba nevíte to dřív je to fakt skvělá série knih a těším se až vydají další knihu

    Kniha, King Cool, 2021, 9788075856029

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda