Insula travel

Insula travel - Nedostupné
Značka
Czech Board Games
Obtížnost
střední
Délka hry
30-50 min
Počet hráčů
2-5
Od věku
8 let
jazyk
čeština
ean
8594159270039
Kategorie
Hry » Stolní hry » Strategické hry

    • Produkt je nedostupný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Magazín Knihkupec

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 249 Kč dárek zdarma v hodnotě 69 Kč

Magazín Knihkupec

Insula (vítězná hra Kreativního konkurzu 2009) zajímavým způsobem kombinuje soutěživý a kooperativní způsob hry. Hráči tvoří skupinku dobrodruhů, kteří se rozhodli prozkoumat tajemný ostrov Insula. Vaše loď přistála na pláži a vaším cílem je proniknout až do citadely hluboko ve vnitrozemí, kterou stráží vládce ostrova Kingoš a získat jeho bájný poklad.

Hra má mnoho možných konců. Může vyhrát ten, komu se podaří porazit vládce ostrova Kingoše a získat tak plody splněných přání z prastarého stromu. Může vyhrát i samotný vládce ostrova a proměnit všechny hráče v další strážce bloudící bez duše ostrovem. Temnému pánu hraje do karet vaše soupeření, které šikovně - pomocí systému kleteb využívá ve svůj prospěch. Někdy tedy může být dobré spojit své schopnosti jak v průběhu hry, tak na jejím konci - pak vyhrává více hráčů najednou. To je sice lepší než bloudit temnotou, ale rozhodně to nezní tak dobře v hrdinských historkách, které se o vás začnou vyprávět, pokud vyhrajete sami.

Je na vás, jak přistoupíte k tomuto střídání soutěživých prvků a spolupráce a co si o vás budou vyprávět vaši potomci.

Příběh: "Uprostřed moří a času se nachází tajuplný ostrov. Legenda praví, že v jeho nitru se tyčí bájná citadela, která ukrývá prastarý strom nesoucí plody splněných přání. Avšak tento zázračný poklad střeží vládce ostrova, zlověstné prokletí a nebezpečné přízraky bloudící v hlubinách ostrovních lesů - strážci. Blíží se loď. Skupina dobrodruhů odhodlaných poklad získat vstupuje na pláž. Aby uspěli, musí prozkoumat tajemný ostrov, sbírat a používat kouzelné květiny, bojovat se strážci, soupeřit, ale i spolupracovat. Jsou ovšem nuceni postupovat rychle, protože pokud neuspějí do západu slunce, kletba je zcela pohltí a promění na další bezduché služebníky vládce ostrova, na další strážce."

Sarah Rivens: Zajatkyně Nezahrávej si s ďáblem a nedělej věci, kterých budeš litovat. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda