Smolná sezóna E-kniha

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Pohřbený strach. Zakázaná láska. Z každého tajemství se může vyklubat nebezpečí a za kdejakým rohem číhá smůla. Smolná sezóna. Tohle je, co o ní víme: Přichází každý rok ve stejnou dobu. Mojí rodině se stávají zlé věci. Děje se to jen nám. Nevíme proč.Smolná sezóna je součástí Cařina života tak dlouho, jak si jen pamatuje. Vždycky koncem října. Už… Přejít na celý popis

Vlastimil Vondruška: Smrt šumavského poustevníka Oldřich z Chlumu musí vypátrat kdo zabil muže se svatou pověstí, který nic nevlastnil a nikomu nevadil? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Pohřbený strach. Zakázaná láska. Z každého tajemství se může vyklubat nebezpečí a za kdejakým rohem číhá smůla. Smolná sezóna. Tohle je, co o ní víme: Přichází každý rok ve stejnou dobu. Mojí rodině se stávají zlé věci. Děje se to jen nám. Nevíme proč.

Smolná sezóna je součástí Cařina života tak dlouho, jak si jen pamatuje. Vždycky koncem října. Už spousta jejích příbuzných v tuhle dobu přišla o život. Cařina rodina je nevysvětlitelně náchylná k nejrůznějším nehodám. Proto schovávají nože, ostré hrany stolů omotávají vatou a vypínají elektrické spotřebiče – ale nehody je pronásledují na každém kroku a ze smolné sezóny se pomalu stává obsese a jejich největší strach.

Ale proč jsou takhle prokletí? Mohou se z toho začarovaného kruhu vymanit? Opojný, zničující a intenzivní příběh s opravdu šokujícím závěrem.

Sdílet 0

kategorie
E-knihy » Beletrie » Young Adult
Nakladatel
CooBoo
jazyk
čeština
Počet stran
280
datum vydání
1.01.2016

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.7 z 5 12 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 3 z 5 hvězdiček Anonym registrovaný uživatel

    Spisovatelka nám představuje rodinu,která má každý rok v tom jistém období smůlu.(Např.srazí Alici auto (upřímně ten náraz by už asi nepřežila a rozhodně by po tom nemohla ještě ten večer domů.)Občas jsem měla takové ty připomínky ,ale knížka je stylově taková oddechovka ,která vás dokáže překvapit a dokáže vás udržet v napětí....

    Kniha, CooBoo, 2016, 9788075440877

  • 1 z 5 hvězdiček Petra B. registrovaný uživatel

    Čekala jsem mysteriózni čtení, které se ovšem nekonalo. Byla jsem knihou hodně zklamaná.

    Kniha, CooBoo, 2016, 9788075440877

  • 5 z 5 hvězdiček Jakahol registrovaný uživatel

    Obálka slibuje opojný, zničující a intenzivní příběh.... ten vám opravdu kniha přinese. Zdá se mi, jako by byla napsána přímo pro mě. Jsem okouzlena podivuhodnou atmosférou, zasažena příběhem tak, že jsem celé odpoledne nedokázala odložit knihu z ruky a po dočtení jsem nedokázala říct jediné slovo. Postavy jsou úplně skvělé. Tak zvláštní. Ta tajemná linka, která se táhla celým příběhem, mě držela celou dobu v napětí a to, jak se skutečností prolínají představy až jsem si nebyla občas jistá co je realita a co ne, z toho jsem úplně nadšená. Jsem úplně unešená. Shrnu to tak, že pokud máte rádi podivnosti a trochu zamotaný děj tak jako já, s touto knihou určitě neuděláte chybu a věřím, že si její atmosféru užijete tak, jako já.

    Kniha, CooBoo, 2016, 9788075440877

  • 4 z 5 hvězdiček Tereza registrovaný uživatel

    Skvělá oddychovka.

    Kniha, CooBoo, 2016, 9788075440877

  • 4 z 5 hvězdiček Veronika V. registrovaný uživatel

    Táto knižka vás nechá hádať čo sa deje až do konca. Je veľmi pekne napísaná, trochu záhadná, prečítate ju na pár posedení.

    Kniha, CooBoo, 2016, 9788075440877

  • 4 z 5 hvězdiček Klara registrovaný uživatel

    Moc fajn oddechové čtení. Konec mě rozhodně překvapil a trochu zmátl. Doporučuji.

    Kniha, CooBoo, 2016, 9788075440877

  • 2 z 5 hvězdiček Adriana Dosedělová registrovaný uživatel

    Vím, že se mi líbila anotace, líbila se mi obálka a to je asi tak všechno. Obsah nebyl to, co jsem očekávála. Vadila mi přeslazenost.

    Kniha, CooBoo, 2016, 9788075440877

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda