Pomsta nosí Pradu
Pomsta nosí Pradu - Lauren Weisberger Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Osm let uplynulo od doby, kdy Andrea „Andy“ Sachsová skončila s prací, „pro kterou by milion holek zemřelo“ – pracovala pro Mirandu Priestlyovou v časopise Runway Magazine. Z tohoto snu se nakonec stála noční můra. Teď je Andy na vrcholu světa: píše a dělá zpravodajství, co hrdlo ráčí; spolu s další bývalou Mirandinou asistentkou Emily provozuje… Přejít na celý popis

Gillian McAllisterová: Stane se včera Zítra se stane matkou vraha, ale to nesmí dopustit! Je odhodlaná vracet se den za dnem tak daleko zpátky časem, dokud nenajde způsob, jak tomu zabránit. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Osm let uplynulo od doby, kdy Andrea „Andy“ Sachsová skončila s prací, „pro kterou by milion holek zemřelo“ – pracovala pro Mirandu Priestlyovou v časopise Runway Magazine. Z tohoto snu se nakonec stála noční můra. Teď je Andy na vrcholu světa: píše a dělá zpravodajství, co hrdlo ráčí; spolu s další bývalou Mirandinou asistentkou Emily provozuje The Plunge, vlastní obrovsky úspěšný a vysoce módní svatební časopis, a, co je nejdůležitější, chystá se provdat za potomka jedné slavné mediální rodiny a za svou životní lásku.Ale noc před svatbou nemůže Andy usnout. I když je tak moc šťastná – nejšťastnější, jak jen být může – pořád ji pronásleduje přízrak její bývalé šéfky. Možná je to syndrom přeživšího? Nebo to možná je ospravedlnitelná a autosugestivní paranoia. Už od začátku se Andy a Emily cítily oprávněny při dobývání světa časopisů používat adresář kontaktů – Mirandiných kontaktů – z Runway. Jak se The Plunge začíná dařit, Andy a Emily si uvědomují, že už brzy stanou své bývalé mučitelce tváří v tvář – na akcích, pořádaných pro kolegy z branže, při slavnostních předáváních cen a dokonce i na svatbách. I tak ale Andy nemůže předpokládat, jak děsivá realita se blíží – dojde ke zvratu tak prudkému, že se znovu ocitne Mirandě přímo na mušce.Karma je svině. A veškerá Andyina snaha o vybudování úplně nového života ji přivedla přímo k tomu, před kým utekla – do cesty samotného Ďábla.

Sdílet 0

série
Prada 2. díl z 3
Další ze série
1. Ďábel nosí Pradu
2. Pomsta nosí Pradu
3. Když ti život dává kapky
kategorie
Knihy » Beletrie » Knihy pro ženy » Romány pro ženy
Nakladatel
Baronet
Rozměr
139 x 208 x 35
jazyk
čeština
Počet stran
384
datum vydání
1.11.2013
isbn
978-80-7384-773-9
Vazba
pevná vazba
datum dotisku
1.10.2014
ean
9788073847739

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

1.7 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 1 z 5 hvězdiček Petra Coufalová registrovaný uživatel

    Pokračování příběhu Andy, která se dokázala postavit na vlastní nohy a vybudovat vlastní časopis. Tato kniha mě zklamala ještě více než kniha první. Příběh nebyl až tak špatný, ale přišel mi zbytečně dlouhý. Bylo příjemné sledovat vývoj dvou rivalek v přítelkyně a obchodní partnerky a také romantickou zápletku hlavní hrdinky, která se zdála dokonalá. Na druhou stranu všechno bylo přitažené za vlasy, celý postup s časopisem a vynechání Andy v tak důležitém rozhodnutí a návrat k bývalému milenci byyl zbytečné a vůbec průběhu příběhu nepřispěly.

    Kniha, Baronet, 2013, 9788073847739

  • 2 z 5 hvězdiček Anett registrovaný uživatel

    Tato kniha mě zklamala, přiznám se ani sem ji nedočetla...

    Kniha, Baronet, 2013, 9788073847739

  • 2 z 5 hvězdiček registrovaný uživatel

    Začala jsem číst, kvůli prvnímu dílu a zvědavosti, kam nás příběh zavede. Jsem ráda, že jsem přečetla a vrátila se opět k hlavní hrdince, ale určitě o hodně slabší jak první díl.

    Kniha, Baronet, 2013, 9788073847739

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora