Nová pizza Manfredi Stefano

Nová pizza - Manfredi Stefano Sleva 52

Nová pizza

Manfredi Stefano

Četl(a) jsem
Chci přečíst

Kniha ( pevná vazba )

Do košíku

447 Kč s DPH
Ušetříte 52 Kč Běžně 499 Kč

Zpátky ke kořenům a do světa nových příchutí. Přestože pravým domovem pizzy je Itálie, přesněji řečeno Neapol, můžeme ji s jistotou označit za jeden z nejoblíbenějších pokrmů světa. Pizzu najdeme v mnoha provedeních – kulatou, hranatou, s průměrem metr a víc, tenkou, silnou, plněnou, smaženou nebo sladkou, s vyšším i nižším, měkkým i křupavým… Přejít na celý popis

Stranger Things - Temný experiment Knižní prequel k populárnímu seriálu Stranger Things konečně v prodeji! Více informací

Popis

Zpátky ke kořenům a do světa nových příchutí. 
Přestože pravým domovem pizzy je Itálie, přesněji řečeno Neapol, můžeme ji s jistotou označit za jeden z nejoblíbenějších pokrmů světa. Pizzu najdeme v mnoha provedeních – kulatou, hranatou, s průměrem metr a víc, tenkou, silnou, plněnou, smaženou nebo sladkou, s vyšším i nižším, měkkým i křupavým základem.

Její kvalitu určuje kvalita mouky, těsta a dochucovacích ingrediencí. Oceněný šéfkuchař Stefano Manfredi nás ve své knize New Pizza vezme zpátky ke kořenům. Sám používá nebělenou celozrnnou mouku mletou kamenným mlýnem a osvědčené metody hnětení a kynutí těsta, se kterými v jednotlivých krocích stvoříte ty nejzdravější a nejchutnější základy pro vaši pizzu.

Dále je tu neuvěřitelná škála příchutí – klasiky jako Margherita nebo Mořské plody, i lahodný výběr nových stylů, například Jehněčí plec, ricotta a středomořské bylinky, Nakládaný salát, kapary, olivy a rajčata, Římská pizza s fíky, prosciuttem a balzámovým octem, úžasné Závitky z pekingské kachny, Smažená pizza s vepřovou plecí, ricottou a provolou, a zákusková čokoládová pizza s roztomilým názvem Snový polštář.

Napříč celou knihou najdete také bonusy s pěti nejlepšími pizzovými šéfkuchaři v Neapoli, stejně jako okouzlující fotografie tohoto krásného města, místních farmářů a plodin. New Pizza Stefana Manfrediho nás přenese zpět do dob, kdy byla pizza zdravým, vynikajícím a rychlým pokrmem pro všechny.

Pizza je pravděpodobně nejpopulárnější rychlé občerstvení, a ať už je připravována kdekoli, vždy si originálním způsobem přisvojí charakteristické ingredience svého nového domova.

Sdílet 0

Nakladatel
Edice Knihy Omega
datum vydání
16.11.2018
isbn
978-80-7390-755-6
ean
9788073907556
Jazyk
čeština
Počet stran
252
Vazba
pevná vazba

Bestseller v knihy Dobrovský

2. v e-shopu | 2278. minulý týden | 2. nejlepší dosažené 17.07.2019

1. v Mezinárodní kuchyně | 8. minulý týden | 1. nejlepší dosažené 13.07.2019

1. v Pořádně vypečená sleva | 46. minulý týden | 1. nejlepší dosažené 16.07.2019

Hodnocení čtenářů

5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Nic moc 1 2 3 4 Perfektní 5

  • 5 z 5 hvězdiček

    Legendární kuchař, legendární jídlo a jedna neuvěřitelná kuchařka. Toto není pouhý pohled na jeden pokrm, ale celkový náhled na italskou kuchyni, který je navíc uchopen novým invenčním pohledem. Tleskám.

    Kniha, Edice Knihy Omega, 2018, 9788073907556

Další knihy autora
34 prodejen s odběrem Zdarma