Nová pizza - Nová éra světově populárního jídla Manfredi Stefano

Nová pizza - Nová éra světově populárního jídla - Manfredi Stefano Sleva 52

Nová pizza - Nová éra světově populárního jídla

Manfredi Stefano

Četl(a) jsem
Chci přečíst

Kniha ( pevná vazba )

Do košíku

447 Kč s DPH
Ušetříte 52 Kč Běžně 499 Kč

Zpátky ke kořenům a do světa nových příchutí. Přestože pravým domovem pizzy je Itálie, přesněji řečeno Neapol, můžeme ji s jistotou označit za jeden z nejoblíbenějších pokrmů světa. Pizzu najdeme v mnoha provedeních – kulatou, hranatou, s průměrem metr a víc, tenkou, silnou, plněnou, smaženou nebo sladkou, s vyšším i nižším, měkkým i křupavým… Přejít na celý popis

Popis

Zpátky ke kořenům a do světa nových příchutí. 
Přestože pravým domovem pizzy je Itálie, přesněji řečeno Neapol, můžeme ji s jistotou označit za jeden z nejoblíbenějších pokrmů světa. Pizzu najdeme v mnoha provedeních – kulatou, hranatou, s průměrem metr a víc, tenkou, silnou, plněnou, smaženou nebo sladkou, s vyšším i nižším, měkkým i křupavým základem.

Její kvalitu určuje kvalita mouky, těsta a dochucovacích ingrediencí. Oceněný šéfkuchař Stefano Manfredi nás ve své knize New Pizza vezme zpátky ke kořenům. Sám používá nebělenou celozrnnou mouku mletou kamenným mlýnem a osvědčené metody hnětení a kynutí těsta, se kterými v jednotlivých krocích stvoříte ty nejzdravější a nejchutnější základy pro vaši pizzu.

Dále je tu neuvěřitelná škála příchutí – klasiky jako Margherita nebo Mořské plody, i lahodný výběr nových stylů, například Jehněčí plec, ricotta a středomořské bylinky, Nakládaný salát, kapary, olivy a rajčata, Římská pizza s fíky, prosciuttem a balzámovým octem, úžasné Závitky z pekingské kachny, Smažená pizza s vepřovou plecí, ricottou a provolou, a zákusková čokoládová pizza s roztomilým názvem Snový polštář.

Napříč celou knihou najdete také bonusy s pěti nejlepšími pizzovými šéfkuchaři v Neapoli, stejně jako okouzlující fotografie tohoto krásného města, místních farmářů a plodin. New Pizza Stefana Manfrediho nás přenese zpět do dob, kdy byla pizza zdravým, vynikajícím a rychlým pokrmem pro všechny.

Pizza je pravděpodobně nejpopulárnější rychlé občerstvení, a ať už je připravována kdekoli, vždy si originálním způsobem přisvojí charakteristické ingredience svého nového domova.

Sdílet 0

Nakladatel
Edice Knihy Omega
datum vydání
15.11.2018
isbn
978-80-7390-755-6
ean
9788073907556
Jazyk
čeština
Počet stran
252
Vazba
pevná vazba

Bestseller v knihy Dobrovský

1479. v e-shopu | 1605. minulý týden | 1335. nejlepší dosažené 08.02.2019

7. v Mezinárodní kuchyně | 8. minulý týden | 7. nejlepší dosažené 19.05.2019

7. v Pořádně vypečená sleva | 7. minulý týden | 6. nejlepší dosažené 03.05.2019

Hodnocení čtenářů

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Nic moc 1 2 3 4 Perfektní 5

Další knihy autora
34 prodejen s odběrem Zdarma