Verity (Defekt)
Verity (Defekt) - Colleen Hooverová Nedostupné

Defekt

Stav Velmi dobrý

Vada Nepatrně zašpiněné desky, naražený, natržený a pomačkaný hřbet a několik stran.

Kniha ( měkká vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dědictví špionů

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 999 Kč dárek zdarma v hodnotě 299 Kč

Dědictví špionů

Are you ready to stay up all night? Rebecca meets Gone Girl in this shocking, unpredictable thriller with a twist that will leave you reeling . . .Lowen Ashleigh is a struggling writer on the brink of financial ruin when she accepts the job offer of a lifetime. Jeremy Crawford, husband of bestselling author Verity Crawford, has hired Lowen to… Přejít na celý popis

Zobrazit více variant (+5)

Lena Kiefer: Westwell: Tíživá lehkost lásky Jejich starší sourozenci zemřeli, protože se milovali. Oni byli předurčeni k tomu, aby se nenáviděli. Ale proti citům jsou bezmocní. Více informací

Popis

Are you ready to stay up all night? Rebecca meets Gone Girl in this shocking, unpredictable thriller with a twist that will leave you reeling . . .Lowen Ashleigh is a struggling writer on the brink of financial ruin when she accepts the job offer of a lifetime. Jeremy Crawford, husband of bestselling author Verity Crawford, has hired Lowen to complete the remaining books in a successful series his injured wife is unable to finish. Lowen arrives at the Crawford home, ready to sort through years of Verity's notes and outlines, hoping to find enough material to get her started. What Lowen doesn't expect to uncover in the chaotic office is an unfinished autobiography Verity never intended for anyone to read. Page after page of bone-chilling admissions, including Verity's recollection of the night their family was forever altered. Lowen decides to keep the manuscript hidden from Jeremy, knowing its contents would devastate the already-grieving father. But as Lowen's feelings for Jeremy begin to intensify, she recognizes all the ways she could benefit if he were to read his wife's words. After all, no matter how devoted Jeremy is to his injured wife, a truth this horrifying would make it impossible for him to continue loving her . . . 

Sdílet 0

Nakladatel
Little, Brown and Company
Hmotnost
230 g
isbn
DEF0000027985
Počet stran
336
datum vydání
1.01.2022
ean
DEF0000027985
Vazba
měkká vazba
jazyk
angličtina
  • Daniela Schmidtová Daniela Schmidtová

    Protože mám, co se týče thrillerů, už poměrně načteno, Pravda, nebo lež mě tak úplně neuspokojila. Na můj vkus bylo totiž romantických a sexuálních pasáží v knize daleko víc, než těch strašidelných nebo napínavých. Právě v tom je cítit rukopis autorky romantických příběhů.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.7 z 5 242 hodnocení čtenářů

187× 5 hvězdiček 37× 4 hvězdičky 10× 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 4.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Jana registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Panebože.... jediné slovo, kterým bych tuto knihu popsala. Tato kniha je už 5. kterou od Coleen mám... a absolutně jsem to nečekala. Bylo to někdy děsivé, matoucí a neustále jsem přemýšlela ( což u knih mám ráda), Coleen vždy psala plnohodnotné romány, ale tohle? Wow, přiblížila se trochu žánru detektivky a možná trochu drama, četla jsem jedním nádechem. Hltala jsem každé spojení slov, každou větu, každé zamyšlení. Jsem neskutečně ráda, že jsem si knihu koupila a přečetla. Neskutečný výkon. Tuto rezenci píši asi 15 minut, co jsem knihu dočela, ještě teď mi buší srdce. Děkuji Vám Coleen za taková mistrovská díla, jste úžasná!

    Kniha, Ikar, 2020, 9788024941950

  • 5 z 5 hvězdiček Larass Uživatel aplikace KDčko

    Jedina kniha od Colleen ktera ma svou slavu opravnene

    Kniha, Ikar, 2022, 9788024950426

  • 5 z 5 hvězdiček registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Knížku jsem přečetla jedním dechem a na konci to byl opravdu pořádný plot twist, kde si nebudete jisti co je pravda a co lež. Určitě doporučuji přečíst.

    Kniha, Ikar, 2020, 9788024941950

  • 5 z 5 hvězdiček El registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Autorka mě opět nezklamala ❤️ Opět jsem si myslela, že vím, jak knížka skončí, ale byla jsem velmi překvapená, jiným koncem, než jsem předpokládala.

    Kniha, Ikar, 2020, 9788024941950

  • 5 z 5 hvězdiček Simoonka Janečková registrovaný uživatel

    Knížka mě moc bavila. Vyvolávala ve mě hooodne pocitů. Chvílemi jsem se bála, chvílemi jsem zase pištěla jako pakoš ❤️

    Kniha, Ikar, 2022, 9788024950426

  • 5 z 5 hvězdiček Markéta Lihotzká registrovaný uživatel

    Totální mindblowing!! Úplně jiné čtení, než na co jsem od Colleen zvyklá, ale tato kniha se od teď řadí mezi mé top! Víc než doporučuji! Hltala jsem každičké slovo, těšila jsem se na každou volnou chvilku až knihu vemu do ruky a přemýšlela nad závěrem, který mě ve výsledku stejně úplně překvapil. Ještě dlouho budu nad tímto příběhem přemýšlet.

    Kniha, Little, Brown and Company, 2022, 9781408726600

  • 5 z 5 hvězdiček Tereza Ch. registrovaný uživatel

    Panebože. Tak tohle? Ten konec? To jsem fakt nečekala. Vážně budu dlouho přemýšlet, co je pravda a co lež. Příběh byl matoucí, chvílemi jsem se bála, přemýšlela nad dějem. CoHo je jedna z mých nej autorů. Nikdy nezklame, ať už je to román, nebo thriller.

    Kniha, Ikar, 2022, 9788024950426

  • 2 z 5 hvězdiček Petr Šarvaic registrovaný uživatel

    Knihu jsem pořídil na základě hodnocení a v nich vyzdvihované žhavé scény. Prý i dobrý thriller na mě vykoukne. Asi takhle, druhou * dávám za ty porno scény, jinak bohužel, nevím kde bych měl hledat další pozitiva. Charaktery naprosto creepy, chování hlavní postavy někdy k smíchu, častěji však odpor. O nemohoucí Verity těžko říct, když autorka v závěru, kde má tedy být rozuzlení, přijde další zamotání a čtenář je ponechán volbě. Pokud chcete přečíst fakt něco ujetého, často nechutného či pro rodiče vyloženě odporného, knihu mohu doporučit.

    Kniha, Ikar, 2022, 9788024950426

  • 5 z 5 hvězdiček Lucie Stupárková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Tak jako každá kniha od Colleen přečtená na jeden zátah. Ale sakra vůbec jsem nečetla o čem to má být. Ale woooow tohle jsem nečekala. Silný příběh a ten konec? Asi ještě dlouho budu přemýšlet co byla pravda a co lež. Smekám a hned objednávám další její knihu v pořadí už 9

    Kniha, Ikar, 2020, 9788024941950

  • 5 z 5 hvězdiček Lenka registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Nezvykle pojmuta kniha od Collen velmi překvapila. 100% doporučuji.

    E-kniha, Ikar CZ, 2020,

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora