0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je nedostupný.
Get to know 100 of the most exciting rising-star chefs from around the world - as selected by 20 culinary masters The international dining scene is a vast, ever-shifting landscape, and Today's Special is perfectly positioned to help readers navigate it. Twenty of the globe's leading chef-curators - 10 men and 10 women - have each selected… Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
The Silver Spoon Pasta
-
Meat, Poultry & Game
-
Traditional Czech Cuisine / Tradiční česká kuchyně
-
The Silver Spoon
-
Crarter's Kitchen
-
Sobremesa
-
Italy by Ingredient
-
Love Japan, Recipes from our Japanese American Kitchen
-
A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
Crumbs
-
Paradiso
-
Café Cecilia Cookbook
-
Amarone and the Fine Wines of Verona
-
World Atlas of Coffee
-
Ottolenghi COMFORT
-
Vegetables: The Indian Way
-
21 Lessons for the 21st Century
-
Good Things
-
Adriatico
-
Dinner
-
The Glucose Goddess Method
-
Gino's Air Fryer Cookbook
-
5 Ingredients - Quick & Easy Food
-
Italian American Forever
Get to know 100 of the most exciting rising-star chefs from around the world - as selected by 20 culinary masters
The international dining scene is a vast, ever-shifting landscape, and Today's Special is perfectly positioned to help readers navigate it. Twenty of the globe's leading chef-curators - 10 men and 10 women - have each selected five emerging chefs from around the world, showcasing a variety of styles of food, restaurants, and personalities. Each of the 100 selected chefs is profiled, with recipes, photographs, and menus, plus original commissioned essays that shed light on what makes a standout star in today's culinary realm.
Today's Special is packed with more than 300 recipes and 500 images celebrating finished dishes, chef portraits, restaurant interiors, and more.
The broad geographical reach of chefs and cuisines includes: Jeremy Chan of Nigeria-inspired Ikoyi London; Toyomitsu Nakayama of Toyo, Tokyo, Japan; Afro-fusion chef Dieuviel Malonga; Manoella Buffara of Brazil; New York-based British chefs Clare de Boer and Jess Shadbolt; and Slovenian chef Luka Kosir.
- kategorie
-
Knihy »
Cizojazyčná literatura »
English literature »
Nonfiction »
Food & Drinks
- Témata
- Tokyo
- Nakladatel
- Phaidon Press Ltd
- Rozměr
- 207 x 304 x 42
- datum vydání
- 3.03.2021
- ean
- 9781838661359
- Počet stran
- 440
- Hmotnost
- 1988 g
- jazyk
- angličtina
- Vazba
- pevná vazba
- Vydání
- 1
- isbn
- 978-1-83866-135-9
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
-
Darujte dětem kouzlo Vánoc: jedinečný set Albi tužky a Zimních pohádek jen u nás!
-
5 nejkrásnějších vánočních obálek a pár tipů navíc
-
Tipy na knižní dárečky pro malé čtenáře | Vánoce voní knihou
-
Atomové šelmy: Když predátoři vyrážejí na lov postapo fanoušků | RECENZE
-
Festival Knižních závisláků 2026: Poprvé v Praze! Vstupenky v prodeji za zvýhodněnou cenu
-
Stranger Things 5: První vlna nasadila laťku hodně vysoko | RECENZE BEZ SPOILERŮ
-
Atmosféra, která pohltí: T. J. Reid přináší další silný román| RECENZE
-
V neděli začíná advent. Máte připravený adventní kalendář a vánoční knížky pro děti?
-
Nestihli jste znovu zhlédnout Stranger Things? Máme pro vás shrnutí 1.-4. série
-
Keeping 13 - Emocionální kolotoč, který budete milovat | RECENZE
-
Příběhy mezi regály: Křest kalendáře Muž roku a Anděl mezi zdravotníky
-
Kletba pravé lásky: Když pohádka potemní | RECENZE