Tak dobří, že vás nepřehlédnou (Defekt)

Autor Cal Newport

Tak dobří, že vás nepřehlédnou (Defekt) - Cal Newport Nedostupné

Defekt

Stav Velmi dobrý

Vada Natržená zadní strana desek, naražená a odřená hrana desek.

Kniha ( měkká vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Tápete v profesním životě? Nevíte, jaká práce by vám přinesla spokojenost a naplnění? Hlavně se při jejím hledání neřiďte omílanou radou, abyste „následovali svou vášeň“ a „dělali to, co milujete“. Tato poučka není jen romantickým mýtem, ale je přímo nebezpečná – vede k chronické fluktuaci a k úzkostem, jakmile váš sen nevyhnutelně narazí do… Přejít na celý popis

Sarah Rivens: Zajatkyně Nezahrávej si s ďáblem a nedělej věci, kterých budeš litovat. Více informací

Popis

Tápete v profesním životě? Nevíte, jaká práce by vám přinesla spokojenost a naplnění? Hlavně se při jejím hledání neřiďte omílanou radou, abyste „následovali svou vášeň“ a „dělali to, co milujete“. Tato poučka není jen romantickým mýtem, ale je přímo nebezpečná – vede k chronické fluktuaci a k úzkostem, jakmile váš sen nevyhnutelně narazí do betonové zdi reality. Cal Newport má lepší radu: pocit pracovního štěstí vám nepřinese „to pravé, vysněné zaměstnání“, ale vaše dovednosti a vaše žádanost na trhu práce. Kniha vyvrací desítky let opakované kariérní rady a ukazuje, že ideální zaměstnání si můžete, ba dokonce musíte vybudovat sami. A především vás naučí, jak se k němu postupnými kroky dopracovat. V knize se mimo jiné dozvíte: Proč je snaha hledat práci na základě nadšení škodlivá. Na jakém pracovním trhu se pohybujete a co z toho pro vás vyplývá. Co je to kariérní kapitál a jak ho cílevědomě budovat. Že skvělé zaměstnání má zpravidla tři hlavní rysy: je kreativní, uplatňujete díky němu svůj vliv a máte nad svou prací kontrolu. Jak při hledání nových příležitostí aplikovat systém „malých sázek“. Co je pravidlo pozoruhodnosti a čím se dopracujete k mistrovství ve svém oboru. Jaké pasti vás čekají na cestě k větší pracovní svobodě a jak se jim vyhnout. O autorovi Cal Newport je profesorem informatiky na Georgetownské univerzitě, světově úspěšným bloggerem a autorem několika bestsellerů z oblasti osobního rozvoje. V České republice si získal řadu příznivců knihou Hluboká práce (2016).

Sdílet 0

Nakladatel
Zoner Press
Rozměr
143 x 215 mm
datum dotisku
16.12.2022
ean
DEF0000035419
Počet stran
232
Hmotnost
338 g
jazyk
čeština
Vazba
měkká vazba
datum vydání
1.01.2018
isbn
DEF0000035419

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.5 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Honza registrovaný uživatel

    TOP kniha! Pokud ji nepřehlédnete a zvládnete ji přečíst, tak máte půl úspěchu za sebou. Možná vám pomůže tato kniha otevřít oči, aby jste si uvědomili, že to co je všudem kolem vás o hledání vaši vášně, nemusí být úplně tak pravda. Plně souhlasím s tím co autor píše.

    Kniha, Jan Melvil publishing, 2018, 9788075550460

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora