0.0 z 5 hvězdiček
měkká vazbaKniha ( měkká vazba )
- Dostupné u dodavatele
- Doručení V pondělí 19. 1. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
429 Kč s DPH
Jsme transparentní
**Wine and Spirits Book of the Year 2017**A fascinating look into the world of cheese and its creators.In little more than a century, the drive towards industrial and intensive farming has altered every aspect of the cheesemaking process, from the bodies of the animals that provide the milk to the science behind the microbial strains that… Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Mindwandering
-
Sapiens A Graphic History, Volume 2
-
How Life Works
-
The Power of Nuclear
-
The Brain
-
The New World on Mars
-
Homo Deus
-
Vital Organs
-
Why We Sleep
-
The Secret Life of Butterflies
-
AI 2041
-
The Fragile Earth
-
The Wit and Wisdom of David Attenborough
-
Short Cuts: Maths: Navigate Your Way Through the Big Ideas
-
Novinka The Experience Machine
-
A Brief History Of Time
-
Entangled Life
-
I Am Code: An Artificial Intelligence Speaks
-
Books do Furnish a Life
-
The Naked Neanderthal
-
The Big Bang of Numbers: How to Build the Universe Using Only Maths
-
Beloved Beasts. Fighting for Life in an Age of Extinction
**Wine and Spirits Book of the Year 2017**A fascinating look into the world of cheese and its creators.In little more than a century, the drive towards industrial and intensive farming has altered every aspect of the cheesemaking process, from the bodies of the animals that provide the milk to the science behind the microbial strains that ferment it. Reinventing the Wheel explores what has been lost as expressive, artisanal cheeses that convey a sense of place have given way to the juggernaut of homogeneous factory production.While Bronwen and Francis Percival lament the decline of farmhouse cheese and reject the consequences of industrialisation, this book’s message is one of optimism. Scientists have only recently begun to reveal the significance of the healthy microbial communities that contribute to the flavour and safety of cheese, while local producers are returning to the cheese-making methods of their parents and grandparents. This smart, engaging book sheds light on the surprising truths and science behind the dairy industry. Discover how, one experiment at a time, these dynamic communities of researchers and cheesemakers are reinventing the wheel.
- Nakladatel
- Bloomsbury Publishing PLC
- Rozměr
- 197 x 129 x 24
- jazyk
- angličtina
- Počet stran
- 384
- Hmotnost
- 272 g
- isbn
- 978-1-4729-5553-1
- Vazba
- měkká vazba
- datum vydání
- 18.04.2019
- ean
- 9781472955531
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
-
Stále nemáte dárky? Nebojte, tyhle stihnete nakoupit i zítra!
-
Vánoce na Skotské vysočině: Příběh, který vás dokonale naladí na sváteční atmosféru | RECENZE
-
Darujte pod stromeček deskovou hru! | Vánoce voní knihou
-
Triumf pro českou fantastiku: Legie je Knihou roku Lidových novin
-
AOMU: česká aromaterapie, která zpříjemní čtení i každý den
-
Těchto 5 knih potěší každého fanouška napínavých příběhů | Vánoce voní knihou
-
Máme pro vás novinku: Pojištění proti poškození a ztrátě pro nákupy bez starostí
-
Svědectví o životě v KLDR 2 - Hovory z rudého pekla | RECENZE
-
10 nejlepších deskovek, které prostě musíte vyzkoušet!
-
Pirueta - když se hokej potká s baletem: Pohádka, které nejde odolat | RECENZE
-
Darujte dětem kouzlo Vánoc: jedinečný set Albi tužky a Zimních pohádek jen u nás!
-
Láska na spadnutí: Román plný pořádného jiskření a lehkého humoru | RECENZE