0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je nedostupný.
"A thoughtful food writer who deserves to be better known." Review for The Missing Ingredient, The Sunday Times Culture magazine. Discover the best potato recipes the world has to offer in 65 delicious recipes from soups to samosas; croquettes to chowders; curries to quesadillas; and pies to pierogi. Potatoes are an inexpensive, versatile and… Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Spud Man´s Spudtacular Baked Potato Cookbook
-
JoyFull
-
Love Japan, Recipes from our Japanese American Kitchen
-
Dinner
-
A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
The Asian Pantry
-
Novinka The Official Harry Potter Baking Book
-
Ottolenghi COMFORT
-
Sobremesa
-
The Silver Spoon Pasta
-
Sabzi
-
Crarter's Kitchen
-
Jamie Oliver´S Christmas Cookbook
-
Gino's Air Fryer Cookbook
-
Vegetables: The Indian Way
-
The Silver Spoon
-
Café Cecilia Cookbook
-
I Dream of Dinner (So You Don't Have To): Low-Effort, High-Reward Recipes
-
At My Italian Table
-
Italy by Ingredient
-
5 Ingredients - Quick & Easy Food
-
Padella
-
Crumbs
-
The Glucose Goddess Method
"A thoughtful food writer who deserves to be better known." Review for The Missing Ingredient, The Sunday Times Culture magazine. Discover the best potato recipes the world has to offer in 65 delicious recipes from soups to samosas; croquettes to chowders; curries to quesadillas; and pies to pierogi. Potatoes are an inexpensive, versatile and much-loved food. A staple in cuisines worldwide, the number of dishes that feature them is infinite. They are lower in calories than bread or rice yet satisfying to eat, are gluten-free in an increasingly wheat-intolerant society and an excellent source of fibre, vitamins and minerals. This celebration of the humble potato traces its journey from cultivation 2,000 years ago in Peru to its introduction by the Spanish to the rest of Europe and its eventual spread to the colonies, including India. From the cult of the chip to the recipes of Mrs Beeton, from the modern-day Jersey farmer to the Irish potato famine, the potato has its place in both our history and our hearts. Offering 65 recipes featuring potatoes – from the classics to modern twists – this book presents a dish to suit every taste and occasion. About the Author Jenny Linford is a member of the Guild of Food Writers and author of The Tomato Basket, Garlic and Mushrooms (for RPS), The Chef's Library (for Abrams) and The Missing Ingredient (for Particular Books).
- Nakladatel
- Ryland Peters & Small
- datum vydání
- 1.01.2018
- ean
- 9781788790284
- Počet stran
- 160
- jazyk
- angličtina
- Vazba
- pevná vazba
- isbn
- 978-1-78879-028-4
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
-
Máme pro vás novinku: Pojištění proti poškození a ztrátě pro nákupy bez starostí
-
Svědectví o životě v KLDR 2 - Hovory z rudého pekla | RECENZE
-
10 nejlepších deskovek, které prostě musíte vyzkoušet!
-
Pirueta - když se hokej potká s baletem: Pohádka, které nejde odolat | RECENZE
-
Darujte dětem kouzlo Vánoc: jedinečný set Albi tužky a Zimních pohádek jen u nás!
-
Láska na spadnutí: Román plný pořádného jiskření a lehkého humoru | RECENZE
-
5 nejkrásnějších vánočních obálek a pár tipů navíc
-
Tipy na knižní dárečky pro malé čtenáře | Vánoce voní knihou
-
Atomové šelmy: Když predátoři vyrážejí na lov postapo fanoušků | RECENZE
-
Festival Knižních závisláků 2026: Poprvé v Praze! Vstupenky v prodeji za zvýhodněnou cenu
-
Stranger Things 5: První vlna nasadila laťku hodně vysoko | RECENZE BEZ SPOILERŮ
-
Atmosféra, která pohltí: T. J. Reid přináší další silný román| RECENZE