WildC.A.T.s - Návrat domů

Autor Alan Moore

WildC.A.T.s - Návrat domů - Alan Moore Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Jeden z nejslavnějších týmů zmizel kdesi ve vesmíru a je nutné za něj okamžitě sehnat náhradu. Jakýmkoliv způsobem - lhaní, vydírání či vymývání mozku je povoleno. Je pak samozřejmě jasné, že takový superhrdinský tým nebude úplně nejnormálnější a že se v něm budou potkávat nájemní zabijáci s nebezpčnými manipulátory a psychopatickými vrahy.A… Přejít na celý popis

Natalie Haynes: Tisíc lodí Muži ve válce přicházeli o život. Ale ženy ztratili všechno ostatní. Natalie Haynes přináší příběh trójské války z pohledu žen. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Jeden z nejslavnějších týmů zmizel kdesi ve vesmíru a je nutné za něj okamžitě sehnat náhradu. Jakýmkoliv způsobem - lhaní, vydírání či vymývání mozku je povoleno. Je pak samozřejmě jasné, že takový superhrdinský tým nebude úplně nejnormálnější a že se v něm budou potkávat nájemní zabijáci s nebezpčnými manipulátory a psychopatickými vrahy.

A mezitím, na druhém konci galaxie, se původní členové WildC.A.T.s střetávají se svým vlastním peklem.

Vrátili se domů.

Moorovy WildC.A.T.s je inteligentní a zábavný superhrdinský mainstream, který si hraje s žánrem, překvapuje zvraty, narušuje oblíbená klišé, zcivilňuje a ironizuje svět ochránců vesmírů. WildC.A.T.s se můžou číst jako nadupaná akční zábava plná hlášek, bizarních nápadů, monumentálních scén a výrazných postav - ale když se na ně podíváte pořádně, poznáváte tam další Moorova oblíbená témata: je to i příběh deziluze, demontáž mýtů, politická satira a antiutopie. Alan Moore nikdy nedělá jednoduché věci. WildC.A.T.s můžete brát jako monumentální superhrdinskou řežbu, jako cynickou komedii, jako drama i jako politický román... můžete to brát jak chcete. Ale rozhodně to berte.

Na WildC.A.T.s se podílela celá eskadra slavných jmen, v čele se slavným perfekcionistou Travisem Charestem. Jeho jemná a precizní kresba, ovlivněná plakáty ze začátku devatenáctého století, je ale docela náročná na čas, takže se Charest u série střídal s dalšími slavnými jmény - kupříkladu mistrem grimas Kevinem Maguirem či s Kevinem Nowlanem, který s Alanem Moorem později spolupracoval i na krátkých příbězích o nezletilém vynálezci Jackovi B. Quickovi. A další legendy, včetně Jima Leeho, přispěly alespoň do galerie.

Překlad: Šimon Španihel

Sdílet 0

Nakladatel
BB art
Rozměr
175 x 268 x 17
isbn
978-80-7341-988-2
Počet stran
208
datum vydání
1.03.2007
ean
9788073419882
Vazba
pevná vazba
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora