Na hraně věčnosti
Na hraně věčnosti - J. A. Redmerski Nedostupné

Kniha

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Camryn Bennettová nikdy nebyla šťastnější. Pět měsíců poté, co náhodou potkala Andrewa Parrishe, ji požádal o ruku a zdá se, že před sebou mají jen krásné zítřky. Společné zítřky... A přesto jejich lásce zasadí osud tvrdý úder. Andrew nechápe, jak se to mohlo stát, ale je pevně rozhodnutý jít dál, a to i ve chvíli, kdy si uvědomí, že jeho cit ke… Přejít na celý popis

Hororový duben? Pecky od FOBOSU od 99 Kč včetně e-knih! FOBOS je záruky kvality a čtivosti pro všechny fanoušky hororu! Knihy vycházející pod touto značkou teď koupíte od 99 Kč. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Camryn Bennettová nikdy nebyla šťastnější. Pět měsíců poté, co náhodou potkala Andrewa Parrishe, ji požádal o ruku a zdá se, že před sebou mají jen krásné zítřky. Společné zítřky... A přesto jejich lásce zasadí osud tvrdý úder. Andrew nechápe, jak se to mohlo stát, ale je pevně rozhodnutý jít dál, a to i ve chvíli, kdy si uvědomí, že jeho cit ke Camryn v sobě ukrývá také moře bolesti a že přetvářka začíná být smrtelně nebezpečná. Je však pevně přesvědčený dokázat, že jejich láska je osudová a přežije cokoliv... Pokračování knihy Na hraně zapomnění o dvou mladých lidech, kteří lásku rozhodně nehledali. Ona si je však našla sama.

Sdílet 0

série
Na hraně zapomnění 2. díl z 2
Další ze série
1. Na hraně zapomnění
2. Na hraně věčnosti
kategorie
Knihy » Literatura pro děti a mládež » Dívčí romány
Nakladatel
YOLI
Rozměr
128 x 203 x 28
jazyk
čeština
Počet stran
352
Vydání
1
isbn
978-80-87543-34-4
Vazba
Brožovaná bez přebalu lesklá
datum vydání
1.12.2014
ean
9788087543344

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.3 z 5 10 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 3 z 5 hvězdiček registrovaný uživatel

    Musím řict, že mně druhý díl už tak moc nenadchl, jako první díl. Co se musí autorce nechat je čtivost. Jestli chcete vědět jak to dopadne s Andrewem a Camryn, tak si knihu určitě přečtěte.

    Kniha, YOLI, 2014, 9788087543344

  • 5 z 5 hvězdiček registrovaný uživatel

    Oba dva díly byly moc krásné. Taková ochutnávka té vize dokonalého vztahu, který by chtěl každý zažít. Bylo to milé čtení, při kterém jsem se musela neustále usmívat.

    Kniha, YOLI, 2014, 9788087543344

  • 2 z 5 hvězdiček Věra Reňáková registrovaný uživatel

    První díl jsem nečetla, ale o nic jsem asi nepřišla. Takový styl života mi nic neříká, nejsem zrovna cestovatelský typ a žít co den přinese. Ale budiž, každý má na výběr jak se s životem protlouct. No každý má své smutné vzpomínky, ale i ty veselé. A v téhle knize jde především, jak se se všemi vzpomínkami, přítomností a budoucností vypořádat.

    Kniha, YOLI, 2014, 9788087543344

  • 3 z 5 hvězdiček Valéria Lauková registrovaný uživatel

    Po prvej časti (Na hraně zapomnění) som bola veľmi rada, že sa môžem začítať do pokračovania príbehu Andrewa a Camryn… noooo, pretože ten konie..aj som sa bála, že je fakticky koniec-úplný... presviedčala som samu seba, že to tak nemôže byť, veď predsa máme druhú časť. No a nesklamala. Žiaľ,ani neprekvapila... všetky zápletky som odhalila! Autorka nijak nešokovala a všetkým fanúšikom tejto duológie sa ospravedlňujem,ale za mňa to nie je to najlepšie, čo som čítala...a konkrétne táto časť bola o hviezdičku nudnejšia,aj napriek dramatickým udalostiam v deji. Ako som už spomínala,boli predvídateľné a nudila som sa. Koniec bol pre mňa doslova sklamaním,no nepriek tomu neľutujem, že som si knihy prečítala,ale doma ich mať nepotrebujem.

    Kniha, YOLI, 2014, 9788087543344

  • 5 z 5 hvězdiček Lee registrovaný uživatel

    "I Plutonovy tváře tvrdé smáčely slzy a peklo lásku vrátit slíbilo mu brzy. Byly to verše z jedné z legend o Orfeovi a Eurydice." Nejhorší na tom, že prožijte nějakou ne zrovna pozitivní zkušenost je, že se tím všechno změní. Všechno! A vy ze všeho nejmíň toužíte po změně. Lidi kolem se chovají jinak, události se vyvíjí jinak. Všechno je ve vteřině jiný. Je třeba vrátit se, klidně i tisíce kilometrů, na to jedno místo. I když nevíte proč, prostě to potřebujete. A pak zjistíte že... že je to třeba špatně tam být, ale... Cyklus se završil. Opsal kruh. A to je to nejdůležitější. Najít harmonii života. Je zvláštní jak jsou lidi rozdílní, někteří hledají klid v chaosu, jiní chaos ve svém klidném životě. Tahle kniha je pro mě tolik inspirativní, při hledání svého chaosu. Moc se mi líbil příběh, lehce a rychle se četl a byl zábavný. „Nemůžeme ovládat smrt,“ začal jsem. „Nikdo z nás nemůže udělat nic, aby se jí vyhnul nebo ji oddálil. Ale můžeme ovládat naše životy – to, jak budeme žít, než si pro nás přijde Zubatá." "Kdo potřebuje psychiatry? Kdo potřebuje terapeuty, životní kouče a motivační řečníky? Ať jdou všichni k čertu. Stačí sem tam zírat na oblohu a ztrácet se v ní."

    Kniha, YOLI, 2014, 9788087543344

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda