Přidejte své hodnocení knihy
Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5
Defekt
Stav Velmi dobrý
Vada Poškrábané deky, lehce naražený hřbet a rohy desek.
Kniha ( pevná vazba )
Josef Maršálek vyzradil svá sladká tajemství a sepsal 47 skvělých receptů – nechte se vést jeho radami a inspirujte se triky, které v praxi používá. Jak rafinovaně vylepšit laskonky, žloutkové řezy či větrníčky? Do kterého zákusku přidat špetku pepře nebo chilli? Neptejte se a raději pečte a ochutnávejte! Recepty prestižními cenami ověnčeného… Přejít na celý popis
Josef Maršálek vyzradil svá sladká tajemství a sepsal 47 skvělých receptů – nechte se vést jeho radami a inspirujte se triky, které v praxi používá. Jak rafinovaně vylepšit laskonky, žloutkové řezy či větrníčky? Do kterého zákusku přidat špetku pepře nebo chilli? Neptejte se a raději pečte a ochutnávejte! Recepty prestižními cenami ověnčeného cukráře, který pekl i pro britskou královnu, mají pouze jednu nevýhodu: nikdy nebudete mít dost… Bon appétit!
4.4 z 5 14 hodnocení čtenářů
9× 5 hvězdiček 3× 4 hvězdičky 1× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 1× 1 hvezdička
Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5
Adam registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček
Bylo by hezké říct NORMÁLNÍ dobrá moderní kuchařka, leč v českém gastrosvětě spíš naprosté pozitivní zjevení: skvěle nakombinované, svěží, lákavé recepty s nějakou invencí a vlastním vkladem, zajímavými kombinacemi a nápadem, nikoliv pouze pořád dokola "klasiky" v základním provedení jako madlenky a cheesecake či "manuál" na padesát normalizačních českých buchet z pěti základních ingrediencí, kde se akorát točí kakao nebo skořicový cukr. Žádné rozvláčné výlevy o sobě a směšně nakašírované lifestyle fotoseriály, které vás nezajímají, sentimentální pohádky o babičce ani české krajině, ani nepopisné přestylizované fotky dezertů, z nichž nebudete mít vůbec představu, co vlastně děláte, jak je to velké, jak má vypadat průřez a jak na to. Vše je hezky rozfocené, včetně zopakování postupů, obsah, rejstřík, čas, obtížnost... Zkrátka moderní, současná, a velmi poctivě promyšlená a zpracovaná cukrářská kuchařka s akcentem na to, abyste na každý recept měli opravdu chuť, netápali jste, povedl se vám, nadchnul vás a rádi jste se k němu vraceli. Je hrozně znát, že pan Maršálek byl v zahraničí a má nějaký standard a jasnou představu, jak to má vypadat, narozdíl od 90 % českých kolegů typu kuchařek Romana Vaňka, které stále působí a vypadají jako z kraje 90. let. Doporučuji!
Romana registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt
Krásná
Nikola Lebová registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt
Vyborné recepty! nejsou to klasické recepty, používáte ne běžně sehnatelné suroviny na vesnici či malém městě , ale internet pomůže. Pro ty co hledají recepty na "rychlou nedělní buchtu" ,tato knížka úplně není. Celkově jsem spokojená
Veronika registrovaný uživatel 1 z 5 hvězdiček
Moje mamka se nechala zlákat reklamou v časopise a přála si knihy pana Maršálka na Vánoce. Bohužel obě ji velmi zklamaly. Vaření z ingrediencí, kdy ani nevíte, co to je a kde se to dá sehnat. Moje mamka je důchodkyně, s internetem neumí a bydlí na malém městě. Takže pro takovou osobu nevhodné. A bohužel vzhledem k zavřeným obchodům nebylo možné si ji prohlédnout.
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.