0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( měkká vazba )
- Skladem 4 ks
- Doručení Ve středu 10. 12. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
178 Kč s DPH
Běžně 199 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Kuchyně Dálného východu je zdravá a nemusejí se jí bát ani začátečníci. Každý recept používá nejvýše deset surovin, které se dnes dají pohodlně sehnat v dobře zásobených obchodech nebo na internetu. Příprava je popsána krok za krokem. Dozvíte se, jak správně vařit rýži, jako používat miso a dashi, jak šetrně připravit maso, rybu nebo tofu. V… Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Asijská kuchyně
-
Takhle chutná Indie
-
Asijská kuchařka od Šona
-
Washoku - Umění tradiční japonské kuchyně
-
Víc než jen vietnamská kuchařka
-
Sushi
-
Špetka Chili
-
Chuť Vietnamu
-
Středomořská kuchyně
-
Víc než jen asijská kuchařka
-
Elfí kuchařka
-
Indická kuchyně pro každého
-
Mexická domácí kuchyně
-
Rýže - Recepty z celého světa
-
Moderní indická kuchařka
-
Tajemství východu aneb To nejlepší z asijské kuchyně (Edice Apetit)
-
Legendy světové kuchyně
-
Klasická italská kuchyně
-
Yotam Ottolenghi: Kuchařka
-
Italská kuchyně - nejoblíbenější recepty
-
Švédská kuchařka - Kulinářské tradice Severu
-
Jamie Oliver vaří po italsku - Ze srdce italské kuchyně
-
Uvařeno v Indii
-
Restaurant Evropa aneb Gurmánský výlet napříč starým kontinentem
Kuchyně Dálného východu je zdravá a nemusejí se jí bát ani začátečníci. Každý recept používá nejvýše deset surovin, které se dnes dají pohodlně sehnat v dobře zásobených obchodech nebo na internetu. Příprava je popsána krok za krokem. Dozvíte se, jak správně vařit rýži, jako používat miso a dashi, jak šetrně připravit maso, rybu nebo tofu. V kuchařce jsou recepty na přílohy, polévky, omáčky, hlavní jídla i dezerty. Už se vám sbíhají sliny na polévku udon, na vepřové se zázvorem, rýžové kuličky s omáčkou teriyaki? Tak honem do kuchyně!
- Nakladatel
- Vašut
- Rozměr
- 166 x 199 x 5
- datum vydání
- 10.10.2022
- isbn
- 978-80-7541-333-8
- Počet stran
- 64
- Hmotnost
- 170 g
- datum dotisku
- 21.11.2025
- ean
- 9788075413338
- Vazba
- měkká vazba
- Vydání
- 1
- jazyk
- čeština
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
4.5 z 5 2 hodnocení čtenářů
1× 5 hvězdiček 1× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
-
Eliška Kopecká registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček
Poměrně útlá kuchařka pro začátečníky v japonské kuchyni. Na obálce jsou přehledně vyobrazené ingredience, což usnadní orientaci v sortimentu a pojmech. Recepty jsou celkem snadné.
Přečíst více
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
-
Darujte dětem kouzlo Vánoc: jedinečný set Albi tužky a Zimních pohádek jen u nás!
-
5 nejkrásnějších vánočních obálek a pár tipů navíc
-
Tipy na knižní dárečky pro malé čtenáře | Vánoce voní knihou
-
Atomové šelmy: Když predátoři vyrážejí na lov postapo fanoušků | RECENZE
-
Festival Knižních závisláků 2026: Poprvé v Praze! Vstupenky v prodeji za zvýhodněnou cenu
-
Stranger Things 5: První vlna nasadila laťku hodně vysoko | RECENZE BEZ SPOILERŮ
-
Atmosféra, která pohltí: T. J. Reid přináší další silný román| RECENZE
-
V neděli začíná advent. Máte připravený adventní kalendář a vánoční knížky pro děti?
-
Nestihli jste znovu zhlédnout Stranger Things? Máme pro vás shrnutí 1.-4. série
-
Keeping 13 - Emocionální kolotoč, který budete milovat | RECENZE
-
Příběhy mezi regály: Křest kalendáře Muž roku a Anděl mezi zdravotníky
-
Kletba pravé lásky: Když pohádka potemní | RECENZE