0.0 z 5 hvězdiček
kniha299 Kč
Kniha
Další díl z volné edice Jak se loví... je tentokrát určen, jak již sám název napovídá, všem milovníkům rybí kuchyně. Není to však klasická kuchařka, jak by si někdo mohl myslet. Když jsem si knihu poprvé přečetl, bylo mi jasné, že to je přesně to, co chybí na pultech našich knihkupectví. V popředí tu nejsou recepty, ale rozmanité způsoby kuchyňské… Přejít na celý popis
Kdo se rád bojí, nesmí si nechat ujít knížky Darcy Coates. První tři díly její hororové série Strašidelné domy nyní vycházejí v limitované edici s až děsivě krásnou ořízkou! Více informací
Další díl z volné edice Jak se loví... je tentokrát určen, jak již sám název napovídá, všem milovníkům rybí kuchyně. Není to však klasická kuchařka, jak by si někdo mohl myslet. Když jsem si knihu poprvé přečetl, bylo mi jasné, že to je přesně to, co chybí na pultech našich knihkupectví. V popředí tu nejsou recepty, ale rozmanité způsoby kuchyňské úpravy, potřebné náčiní, možnosti obměňování postupů a samozřejmě jsou tu také uváděny vhodné rybí druhy. Čtenář bude mile překvapen, co všechno lze „vykouzlit“ z takových ryb, jako je např. obyčejná plotice, cejn nebo okoun. Kniha „Jak se upravují ryby“ je rozdělena do několika částí. V první části se seznámíte především s tím, jak máte rybu připravit pro kuchyňský stůl nebo uskladnění. Ve druhé části jsou popsány všechny známé postupy, jako je pečení, smažení, dušení atd. Nechybí ani kapitoly pro pokročilé kuchaře, jako je výroba rybích nádivek, paštik nebo nadívaných filetů. Poslední část je věnována takovým specialitám, jako je marinování, grilování nebo uzení. Na konci každé kapitoly jsou připojeny příklady jídel a recepty.
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.