Hedvábnou stezkou
Hedvábnou stezkou - Lucie Drbohlavová Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Pohodlně se usaďte, let na kouzelném koberci právě začíná. Budeme sledovat stopy dávných karavan až do Střední Asie, do samého srdce Hedvábné stezky. Tady stávala velkolepá města, na jejichž vyhlášených bazarech se prodávalo a překládalo zboží putující z nejrůznějších koutů Asie do Arábie a Evropy. I v současné době je Střední Asie úžasným koutem… Přejít na celý popis

Mona Kasten: Křehké srdce Jsou si tak blízcí, a přesto jako by je dělil celý svět. Emotivní milostný příběh Mony Kasten pokračuje! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Pohodlně se usaďte, let na kouzelném koberci právě začíná. Budeme sledovat stopy dávných karavan až do Střední Asie, do samého srdce Hedvábné stezky. Tady stávala velkolepá města, na jejichž vyhlášených bazarech se prodávalo a překládalo zboží putující z nejrůznějších koutů Asie do Arábie a Evropy. I v současné době je Střední Asie úžasným koutem světa, o němž se toho ovšem ve zprávách mnoho nedozvíte a v nabídkách cestovních agentur ho většinou nenajdete. Zajímalo nás, jestli lze z dob jeho dřívější slávy ještě dnes něco vidět, cítit a zažít. To, co jsme při našem putování po středoasijských končinách objevili, předčilo všechna naše očekávání. Nalejte si šálek dobrého čaje a začtěte se do vyprávění o pohnutých osudech tamních lidí, nechejte se okouzlit barvitostí a rozmanitostí místních kultur, seznamte se s paradoxy středoasijských dějin i politiky v příbězích psaných s humorem a nadhledem. Pobavte se veselými i napínavými příhodami, které jsme během dvou let strávených ve Střední Asii nasbírali. Nahlédněte s námi do míst, kam se kvůli zhoršující se bezpečnostní situaci nejspíš v blízké budoucnosti jen tak nepodíváte, a inspirujte se našimi zkušenostmi, jak si lze užít cestování s batohem na zádech a s poloprázdnou kapsou.

Sdílet 0

Nakladatel
Jota
Rozměr
170 x 236 x 24
jazyk
čeština
Počet stran
384
Vydání
1
isbn
978-80-7462-928-0
Vazba
pevná vazba
datum vydání
10.02.2016
ean
9788074629280

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.8 z 5 6 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Anonym registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Naprosto úchvatné vyprávění. Kniha je moc pěkně napsaná a dobře se čte:-) Zážitky z cest jsou velmi nevšední, až nad některými zůstává rozum stát. Vzadu je i slovníček různých pojmů. Knihu mohu jen doporučit :)

    E-kniha, Jota, 2016,

  • 5 z 5 hvězdiček Petr Šarvaic registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Skvěle a čtivě napsaný cestopis po Střední Asii. Pestrá mozaika států a zážitků z nich vás vtáhne do místopisu i chutě poznávat lidi a jejich zvyky. Historické souvislosti jsou zajímavým zpestřením popisu cest absolvovaných z minimem peněz a bez cestovní kanceláře. Velmi poutavá a poučná kniha. Vřele doporučuji.

    Kniha, Jota, 2016, 9788074629280

  • 5 z 5 hvězdiček Helena registrovaný uživatel

    čtení zajímavé

    Kniha, Jota, 2016, 9788074629280

  • 5 z 5 hvězdiček Anonym registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    moc pěkně

    Kniha, Jota, 2016, 9788074629280

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda