4.7 z 5 hvězdiček
měkká vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je vyprodaný.
"China The Cookbook is a magnificent insight into the history of Chinese cuisine. I will treasure it in my collection and it will be no doubt be used as valuable reference for many years to come." ?Ken Hom OBE,Chef, author and tv presenter In the tradition of bestsellers including Mexico and The Nordic Cookbook comes the next title in the… Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Bestseller Manželství
-
Old Prague Cookbook
-
Spud Man´s Spudtacular Baked Potato Cookbook
-
Gino's Air Fryer Cookbook
-
Gastronogeek Cult TV Cookbook
-
Easy Chinese Food Anyone Can Make
-
Snadno a rychle 3 - Jednoduché recepty pro každý den
-
Crarter's Kitchen
-
Sobremesa
-
The Silver Spoon Pasta
-
Meat, Poultry & Game
-
Vegetables: The Indian Way
-
Italy by Ingredient
-
At My Italian Table
-
Crumbs
-
Italian American Forever
-
Amarone and the Fine Wines of Verona
-
Novinka Spirit of Place
-
Paradiso
-
World Atlas of Coffee
-
The Glucose Goddess Method
-
Ottolenghi COMFORT
-
A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
Good Things
"China The Cookbook is a magnificent insight into the history of Chinese cuisine. I will treasure it in my collection and it will be no doubt be used as valuable reference for many years to come." ?Ken Hom OBE,Chef, author and tv presenter In the tradition of bestsellers including Mexico and The Nordic Cookbook comes the next title in the multimillion-selling national cuisine series, China: The Cookbook. Featuring more than 650 recipes for delicious and authentic Chinese dishes for the home kitchen, this impressive and authoritative book showcases the culinary diversity of the world’s richest and oldest cuisines with recipes from the 33 regions and sub-regions. China: The Cookbook celebrates popular staples such as Sweet and Sour Spare Ribs and Dim Sum, as well as lesser-known regional classics like Fujian Fried Rice and Jiangsu’s Drunken Chicken, and features additional selected recipes from star chefs from around the world.
- Nakladatel
- Phaidon Press Ltd
- Rozměr
- 190 x 283 x 55
- datum vydání
- 19.09.2016
- ean
- 9780714872247
- Počet stran
- 720
- Hmotnost
- 2068 g
- jazyk
- angličtina
- Vazba
- pevná vazba
- Vydání
- 1
- isbn
- 978-0-7148-7224-7
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
-
Triumf pro českou fantastiku: Legie je Knihou roku Lidových novin
-
10 nejlepších deskovek, které prostě musíte vyzkoušet!
-
AOMU: česká aromaterapie, která zpříjemní čtení i každý den
-
Těchto 5 knih potěší každého fanouška napínavých příběhů | Vánoce voní knihou
-
Máme pro vás novinku: Pojištění proti poškození a ztrátě pro nákupy bez starostí
-
Svědectví o životě v KLDR 2 - Hovory z rudého pekla | RECENZE
-
Pirueta - když se hokej potká s baletem: Pohádka, které nejde odolat | RECENZE
-
Darujte dětem kouzlo Vánoc: jedinečný set Albi tužky a Zimních pohádek jen u nás!
-
Láska na spadnutí: Román plný pořádného jiskření a lehkého humoru | RECENZE
-
5 nejkrásnějších vánočních obálek a pár tipů navíc
-
Tipy na knižní dárečky pro malé čtenáře | Vánoce voní knihou
-
Atomové šelmy: Když predátoři vyrážejí na lov postapo fanoušků | RECENZE