Čarovná Pálava a Lednicko-valtický areál

Kniha ( pevná vazba )

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Drž mě, když padám

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 299 Kč

Drž mě, když padám

Tam, kde se slunce mění ve víno, kde hojnost Božích darů má svůj domov, leží země čarokrásná, kterou připodobnit lze snad jen k rajské zahradě. Je kolébkou lidu moravského, laskavou matkou, místem, kde přestanete vnímat čas. Že nevíte, kde taková země leží a kudy se tam dostat? Usaďte se pohodlně se sklenkou jiskřivého moravského vína a… Přejít na celý popis

Hororový duben? Pecky od FOBOSU od 99 Kč včetně e-knih! FOBOS je záruky kvality a čtivosti pro všechny fanoušky hororu! Knihy vycházející pod touto značkou teď koupíte od 99 Kč. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Tam, kde se slunce mění ve víno, kde hojnost Božích darů má svůj domov, leží země čarokrásná, kterou připodobnit lze snad jen k rajské zahradě. Je kolébkou lidu moravského, laskavou matkou, místem, kde přestanete vnímat čas. Že nevíte, kde taková země leží a kudy se tam dostat? Usaďte se pohodlně se sklenkou jiskřivého moravského vína a prostřednictvím těch nejzajímavějších fotografií objevte, jak vypadá Čarovná Pálava a Lednicko-valtický areál.

 

Kniha je součástí edice fotografických knih Čarovné Česko.

Na zhruba 100 čarovných fotkách čtenářům kniha ukáže, jaká kouzla skrývají třpytící se vodní hladiny Nových Mlýnů, malebné pohledy na v zapadajícím slunci mámivě zářící hřeben Děvína, ale i třeba kouzelnou atmosféru starobylého Mikulova. A to všechno si budete moci vychutnat díky místním fotografům! Právě ti totiž své okolí znají nejlépe a vědí, jaká místa mají tu správnou mystickou atmosféru a v jakém světle ji nejlépe zachytit.

Právě proto jsme se rozhodli spolupracovat s nadšenými fotografy z jižní Moravy a nabídnout jim tak jedinečnou příležitost podílet se na výsledné podobě této čarovné publikace. Za každou použitou fotografii v knize od nás fotograf dostane dvě hotové knihy Čarovná Pálava a Lednicko-valtický areál a samozřejmě bude uveden v knize jako autor.

Hlavní odměnou však zůstává možnost být součástí této jedinečné publikace a díky vysokému nákladu tak oslovit velké množství lidí a pochlubit se svými čarovnými snímky.

 

Sdílet 0

Nakladatel
Malované mapy
Rozměr
257 x 175 x 18
isbn
978-80-88427-08-7
Počet stran
170
datum vydání
1.11.2021
ean
9788088427087
Vazba
pevná vazba
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 699 Kč Nápověda