0.0 z 5 hvězdiček
měkká vazba709 Kč
Běžně 792 Kč
Kniha ( pevná vazba )
Bylinkový salát třeba z kopřiv a sedmikrásek se připraví snadno – ale už jste někdy vyzkoušeli vlastnoručně pečený chleba z černého bezu, kořeněný olej z česneku medvědího, chutné brambory s bršlicí? Příroda před naším prahem je plná kulinářských pochoutek! Nemusíme jít až do pravěku za poznáním toho, co všechno naši předkové dokázali z okolní… Přejít na celý popis
Halina Pawlowská, královna humorných citátů a oddechovek, si pro nás i na letošní prázdniny připravila veselé povídky, v nichž si s notnou dávkou nadsázky a laskavého humoru utahuje ze svých vlastních rodinných příhod. Více informací
Bylinkový salát třeba z kopřiv a sedmikrásek se připraví snadno – ale už jste někdy vyzkoušeli vlastnoručně pečený chleba z černého bezu, kořeněný olej z česneku medvědího, chutné brambory s bršlicí? Příroda před naším prahem je plná kulinářských pochoutek! Nemusíme jít až do pravěku za poznáním toho, co všechno naši předkové dokázali z okolní přírody pro sebe využít k snědku. Stačí vyzvědět od babiček nebo prababiček, zvláště pokud žily na venkově, co všechno z rostlin, které byly všude kolem, uměly jejich maminky nebo babičky zužitkovat v kuchyni.Jak byliny, lesní plody a houby nejen bezpečně poznáte, ale také čerstvé a chutně zpracované přinesete na stůl, to najdete v této praktické příručce.- Více než 100 domácích bylinek, lesních plodů a hub – uspořádanýchpodle období sklizně- Kvalitní fotografie zachycující všechny poznávací znaky- Vyčerpávající informace o místu nálezu, době sklizně a ojedovatých dvojnících- Více než 100 receptů a kuchyňských rad
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.