0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazba321 Kč
Běžně 359 Kč
Kniha ( měkká vazba )
178 Kč s DPH
Běžně 199 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
- Jednoduché, rychlé a originální recepty na pečení s bylinkami- Podle receptů z této knihy si připravíte zdravější sladkosti po celý rok.- Všechny suroviny běžně dostanete v obchodech s potravinami.- Bylinky si snadno nasbíráte nebo použijete své nasušené zásoby...Využití bylinek při pečení stále není příliš běžné. Touto knihou se ale leccos… Přejít na celý popis
Beznadějná romantička Liz je ochotná udělat cokoliv, aby získala svého vysněného prince na bílém koni. I kdyby to znamenalo spřátelit se s Wesem, klukem ze sousedství, který jí už od dětství dokazuje, že je prvotřídní osinou v zadku.. Více informací
- Jednoduché, rychlé a originální recepty na pečení s bylinkami- Podle receptů z této knihy si připravíte zdravější sladkosti po celý rok.- Všechny suroviny běžně dostanete v obchodech s potravinami.- Bylinky si snadno nasbíráte nebo použijete své nasušené zásoby...Využití bylinek při pečení stále není příliš běžné. Touto knihou se ale leccos změní. Adelheid Entinger představuje řadu zajímavých a originálních receptů na pečení s bylinkami (sladké i slané). Autorka pochází z Rakouska a všechny suroviny byly při produkci knihy uzpůsobeny českému trhu. Podle receptů z knihy můžete péct po celý rok, protože autorka pracuje jak s čerstvými, tak se sušenými bylinami. Upečete si tak originální sušenky ke kávě, netradiční vánoční cukroví nebo vytvoříte lákavé svačinky pro děti. Autorka se léčivými bylinami zabývá už řadu let a začala s nimi z osobních důvodů. Měla nepříjemný zdravotní problém, který způsoboval značnou bolest. Lékaři jí diagnostikovali artrózu kyčelního kloubu. Při hledání možností alternativní léčby objevila léčivé byliny, které jí pomohly a momentálně je zcela bez bolesti. Od mládí má ráda sušenky, moučníky a vánoční cukroví. Mnoho let peče na různé způsoby a zkouší nové recepty. Její vášeň pro pečení sílila a později začala sušenky, cukroví a další bylinkové sladkosti prodávat i na trzích. Následovaly první objednávky od lidí, kteří si u ní na trhu koupili malé pytlíčky se sušenkami a později si jich přáli více. Divoké byliny ve sladkém pečivu byly výzvou pro autorčinu vlastní kreativitu. Teď už má mnoho osvědčených receptů, vyrábí vlastní bylinkové směsi koření a květové cukry. A výsledek? Zdravější sladkosti!Adelheid Entinger je oficiální poradkyní s licencí v oblasti využití léčivých bylin v praxi. Protože jsou její znalosti rozsáhlé a je autorkou vlastních originálních receptů, vede Adelheid kurzy vaření na různých středních a vysokých školách. Věnuje se ale také práci s menšími dětmi, se kterými většinou peče sušenky nebo vánoční cukroví a přitom je učí rozpoznávat jednotlivé bylinky. Adelheid často a ráda cestuje v rámci Rakouska, kde ji nejčastěji potkáte na loukách a v lesích, jak se kochá bylinkami. Kreativní kuchařka a také pekařka často svou rodinu překvapuje novými a stále lahodnějšími recepty. Ty nejlepší z nich sepsala a vydala v této knize. Recepty od Adelheid jsou jednoduché a výborné.
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.